Politică

Oprisan a aruncat cu bani in lautari la dedicatiile pentru Basescu

Iulia Crețu
2 feb 2009 1821 vizualizări
La petrecerea pesedistilor de la Sinaia, baronilor locali li s-a dedicat melodia Capitane de judet

Pesedistii adunati la Sinaia la sfirsit de saptamina au petrecut cu lautari si mese copioase pina la ore tirzii. Strinsi la reuniunea grupurilor parlamentare pentru o instruire cu privire la strategia de actiune si prioritatile ei in perioada urmatoare, liderii partidului au terminat seminariile cu un chef de pomina. Printre cei care au luat parte la paranghelia de la Sinaia, prima de dupa instalarea la putere, s-au numarat Mircea Geoana, Adrian Nastase, Liviu Dragnea, Viorel Hrebenciuc, Dan Nica, Marian Vanghelie, dar si baronul Marian Oprisan, alaturi de un grup de parlamentari si secretari de stat de la noi. Dorind probabil sa se descarce dupa saptaminile tensionate de la Bucuresti, unde a tras sa isi puna oamenii loiali in functii bune, baronul de Vrancea a incheiat intilnirea de la Sinaia cu dedicatii la un lautar pentru melodii cu schepsis pentru "inaltul barbat de stat", Traian Basescu. Potrivit unor surse de la zaifetul PSD, Oprisan a aruncat cu bani in cintaretul de la petrecerea de la Hotel Mara din Sinaia, care apartine Regiei Protocolului de Stat. Ce melodie l-a determinat sa traiasca la intensitate maxima? "Mindra floare trandafir, in viata esti musafir / Ori esti trist, ori te petreci / Pin-la urma tre"â„¢ sa pleci / Poti sa ai lumea la picioare, bani cu furca sa-i intorci / Dar cind te trage pamintu"â„¢, tot acasa te intorci / Poti sa faci de toate in viata, da fa-le la timpul lor / Sa nu uiti un singur lucru, omule esti muritor", acestea sint versurile fredonate de seful Consiliului Judetean. Dupa zimbetele de pe fetele celor prezenti la chef, alegerea lautarului la sugestia lui Oprisan a fost una potrivita, martorii declarind ca pesedistii mai-mai ca au izbucnit in ovatii la finalul strofei. Tot Opriºan i-a dedicat lui Viorel Hrebenciuc melodia "Am hranit un om ºi-un ciine", moment in care sforarul PSD le-a oferit lautarilor o bancnota albastra. Pentru Mircea Geoana lautarii au cintat "Oltean am fost, oltean sint inca", in vreme ce baronilor locali le-a fost dedicata melodia "Capitane de judeÃ". Nu a fost uitat nici Adrian Nastase ºi restul vinatorilor din partid, cadorisiti cu celebra de acum melodie "Puºca ºi cureaua lata". Petrecerea a Ãinut pina spre dimineata. Pesedistii au petrecut la Sinaia si cu palinca de Cluj, adusa de Vasile Puscas. Horele si sirbele chefului din celebra statiune au fost imortalizate pe telefonul mobil al vicepremierului originar din Panciu, Dan Nica. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 5 ore, 1 minut, 46 secunde
S- a omis de reporterul dvs urmatoarea melodie:PORTOFELE,PORTOFELE dedicata de DRAGNEA lui MAREAN
, acum 739397 zile, 5 ore, 1 minut, 46 secunde
cred ca te roade invidia "gicule".v-a ajuns!!!ati avut timp sa fiti voi cinstiti!!!nu ati facut nici pe dracu sa va ia de PNL-isti jegosi!!!acele "PORTOFELE",ati avut voi grija sa le umpleti!!!oprisan citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.