Politică

Manuela Mitrea, fara mop, dar in top

Iulia Crețu
28 ian 2009 2682 vizualizări
Manuela Mitrea, sotia senatorului PSD de Vrancea Miron Mitrea, este printre cele 49 cele mai sexy aparitii din politica romaneasca.

Acest lucru reiese dintr-un top al jurnalistilor de la Academia Catavencu, care au facut o dura selectie a celor mai gratioase aparitii din politica. Consoarta politicianului social democrat a reusit in toamna sa iasa din primul tur deputat de Constanta, in baronatul lui Radu Mazare. Cum in topul catavencilor nu figureaza nici o femeie politician din Vrancea, vrincenii o pot sustine pe sotia senatorului Mitrea printr-un singur click, daca nu pentru mindria lor, macar pentru mindria sotului care ne reprezinta in Senat, in colegiul de nord. Manuela Mitrea are state vechi in politica, fiind la al treilea mandat, in precedentele doua legislaturi fiind parlamentar de Mehedinti. Prezenta sa este una extrem de discreta, Manuela Mitrea distingindu-se la prezentarea candidatilor PSD in Vrancea prin atentia deosebita pe care a dat-o amanuntelor legate de tinuta vestimentara a sotului sau. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 11 ore, 14 minute, 9 secunde
http://codexpolitic.us/2009/01/23/blogscarurile-pe-2009/ PS : bine (ca) ai revenit ! Succes !
, acum 739398 zile, 11 ore, 14 minute, 9 secunde
http://codexpolitic.us/2009/01/23/blogscarurile-pe-2009/ PS : bine (ca) ai revenit ! Succes !
, acum 739398 zile, 11 ore, 14 minute, 9 secunde
O FI EA SEXY, DAR NU II DAU TOTI LINGAII DE POLITICIENI CEEA CE II DAU UNEI ALTE "PERSONALITATI". AIA ARE SI SEDIU IN CLADIREA GUVERNULUI SI TICHETE DE VACANTA "ECUMENICA" SI TOATA DRAGOSTEA citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.