Politică

Candidat PSD la Primarie, vandal la 24 ianuarie

Ziarul de Vrancea
26 ian 2009 3238 vizualizări
Aglomeratia din Piata Teatrului de pe 24 ianuarie a fost scena nu doar a horelor de bucurie dansate de tineri, dar si a unor momente ceva mai neplacute pentru unii dintre invitati

Nu mai departe, fostul candidat PSD la Primaria Cimpuri, Costel Mateiu, fratele devoratorului de paduri Florin Mateiu, dornic sa ii vada mai bine pe liderii partidului sau, dar si pe Traian Basescu, s-a urcat pe un ghiveci de flori al Primariei. Tocmai pentru a evita darimarea lui si spargerea, municipalitatea l-a umplut cu pamint proaspat, astfel incit sa nu-i vina cuiva vreo idee sa il transforme in piedestal. Politicianul de Cimpuri nu a tinut insa cont nici de gabaritul sau, destul de mare pentru ca vasul de ceramica sa-l sustina, si nici de faptul ca nu avea de ce altceva sa se sprijine. Asa se face ca la numai citeva momente dupa ce a escaladat ghiveciul ornamental, ex-candidatul PSD de la Cimpuri a venit rostogol in multime si a spart vasul pentru flori. Cu o asa grija pentru bunurile municipalitatii, ne intrebam ce fel de gospodar ar fi fost Costel Mateiu in comuna lui Mos Ion Roata?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 14 ore, 52 minute, 25 secunde
un porc jegos si necioplit. mocan de campuri care crede ca e buricul pamantului si totul i se cuvine. un cioban care bea apa cu paiul ca asa e moda.
, acum 739370 zile, 14 ore, 52 minute, 25 secunde
Acest nemernic jegos are şi mandat de executare a pedepsei inchisorii de 2 ani din luna august 2008. Din diferite motive...... a amînat executarea pedepsei. Cum de este încă în citeste integral
, acum 739370 zile, 14 ore, 52 minute, 25 secunde
FATA LUI SPUNE TOT .Prefer sa nu mai comentez ca oricum se face singur de rusine atat prin aspect cat si prin comportament.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.