Politică

Viceprimar pentru o saptamina

Mihaela Beșleagă
20 ian 2009 1137 vizualizări
Gabriel Fodolica (PSD), ales in urma cu citeva zile vice al comunei Cimpineanca, si-a depus ieri demisia, motivind probleme personale

Comuna Cimpineanca a ramas din nou "orfana" de viceprimar. Social-democratul Gabriel Fodolica, ales in urma cu exact o saptamina, pe 12 ianuarie, in functia de viceprimar al localitatii, a demisionat ieri din post, motivind probleme personale. Fodolica nici nu a apucat bine sa incerce scaunul de vice, iar ieri a venit la Primarie pentru a-si depune demisia. "A venit cu cererea de demisie, pe care am aprobat-o. Dinsul a motivat probleme personale, a spus ca a discutat cu familia, ca a luat mai demult aceasta hotarire si ca nu va reveni asupra deciziei. Am incercat sa-l conving sa renunte, chiar am vorbit si cu un alt consilier local, care va incerca sa discute cu dinsul. Daca va reveni asupra hotaririi, putem sa rupem hirtia cu cererea. Domnul Fodolica nici nu a activat ca viceprimar dupa ce a fost ales, a spus ca are sa-si puna la punct niste probleme personale, dar azi a venit cu demisia", ne-a declarat primarul din Cimpineanca, Stefan Paraschiv. Gabriel Fodolica a mai detinut functia de ales local in perioada 2000-2004 si in prezent este vicepresedinte al organizatiei comunale a PSD. Acesta nu a dorit sa comenteze motivele pentru care a renuntat prematur la functia de viceprimar. "Ramin in continuare consilier local, dar nu doresc sa comentez aceasta situatie", a spus, succint, Fodolica. Saptamina trecuta, in cadrul unei sedinte extraordinare, consilierii locali din comuna limitrofa Focsaniului l-au ales pe Gabriel Fodolica viceprimar, cu opt voturi "pentru". Social-democratul este al doilea viceprimar care nu rezista prea mult la primaria portocalie din Cimpineanca, dupa ce, in luna august 2008, democrat-liberalului Stefan Voicu i s-a retras sprijinul politic pentru ca s-a aliat cu consilierii PSD si a pierdut, astfel, functia de viceprimar. Cimpineanca reintra in rindul localitatilor fara viceprimari, alaturi de comunele Pufesti, Ruginesti si municipiul Focsani. (Mihaela BESLEAGA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.