Politică

Pregatirile pentru 24 ianuarie, in linie dreapta

Mihaela Beșleagă
17 ian 2009 1115 vizualizări
Evenimentele care vor fi organizate, si la Focsani, cu ocazia zilei de 24 ianuarie trebuie sa iasa ca la carte , de aceea autoritatile judetene si municipale pun la punct in aceste zile detaliile manifestarilor.

Acest subiect a fost luat in discutie si ieri, in cadrul videoconferintei cu institutiile prefectului, organizata de Ministerul Administratiei si Internelor. Viceprim-ministrul Dan Nica a transmis institutiilor din teritoriu masurile care trebuie luate pentru ca evenimentele organizate cu ocazia zilei de 24 Ianuarie sa se desfasoare in condiÃii normale. "Institutia Prefectului Judetului Vrancea impreuna cu celelate autoritati implicate in organizarea evenimentului au discutat masurile ce vor fi intreprinse ca pe perioada manifestarilor sa nu apara probleme deosebite", precizeaza Cerasela Apostu, purtatorul de cuvint al Prefecturii. Acum doua zile, reprezentantii Consiliului Judetean, ai Prefecturii, ai Primariei Focsani, dar si alte institutii competente s-au mobilizat in cadrul unei sedinte pentru a discuta modalitatea de organizare a evenimentelor din 24 ianuarie. Festivitatile, la care invitat de onoare este si presedintele tarii, Traian Basescu, vor avea loc in Piata Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia", pentru ca, in caz de vreme nefavorabila, "ostilitatile" sa se mute in sediul Teatrului. Un alt subiect dezbatut ieri in cadrul videoconferintei a privit reconstituirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor. Viceprim-ministrul Dan Nica a precizat faptul ca trebuie finalizat procesul de reconstituire a proprietatilor si ca fostii proprietari trebuie sa intre in posesia terenurilor. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.