Politică

Liberala Anisoara Aioanei, o mama fericita

Eduard Popescu
16 ian 2009 2873 vizualizări
Fiul consilierei judetene, fost jurnalist, reprezinta buzoienii pentru al doilea mandat in Camera Deputatilor

Profesoara Anisoara Aioanei, presedintele organizatiei de femei din PNL Vrancea, este unul dintre cei mai fericiti liberali vrinceni dupa alegerile parlamentare din toamna, cind partidul a iesit destul de slabit de la urne. Fiul consilierului judetean, George Scutaru, in virsta de 36 de ani, a fost ales deputat in Colegiul 1 Buzau cu 52,83% din voturi, fapt care l-a propulsat din prima in Parlament pentru inca un mandat, dar i-a si intarit pozitia in organizatia centrala a partidului, ca membru al Biroului Politic Central. «Va spun drept ca aproape nu m-am putut bucura cum ar fi trebuit pentru ce am facut noi aici. Pentru ca ma asteptam sa avem un alt rezultat, n-am savurat victoria fiului meu asa cum ar fi trebuit", ne-a dezvaluit recent Anisoara Aioanei. Liberala spune ca fiul sau a avut alaturi de el o echipa puternica, fapt care l-a ajutat sa convinga alegatorii buzoieni. Cu toate ca ar fi dorit sa-l ajute, consilierul spune ca a fost alaturi de el doar cu sufletul pentru ca a ales sa munceasca in campanie alaturi de colegii din Vrancea. Acum spune ca alegerile au fost "jaf la drumul mare" pentru ca se stia "cine si unde iese" pe baza simularilor dar si a "paralelor" date in stinga si in dreapta alegatorilor, in special in mediul rural. Deputatul George Scutaru a fost consilierul de imagine al presedintelui Aliantei pentru Romania, Teodor Melescanu, si are experienta si de jurnalist. Absolvent de istorie, George Scutaru a fost timp de doi ani, pina in 1998, corespondent la Moscova pentru ProTv si Mediafax. Din 2004 este parlamentar de Buzau si lider al organizatiei de aici, iar prin extensie i-a intarit si pozitia mamei sale in filiala vrinceana condusa de Nini Sapunaru. "Sint foarte mindra de el, are o sotie minunata si impreuna doua fete superbe", ne-a mai spus mama deputatului. (Eduard POPESCU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.