Politică

Unire cu botez in familia Baesu

Eduard Popescu
14 ian 2009 2579 vizualizări
Fostul deputat George Baesu, al carui nume este vehiculat pentru ocuparea unei functii guvernamentale in noua guvernare PD-L - PSD, isi increstineaza fiica pe 24 ianuarie, de ziua Unirii.

Nasii micutei Maria, tinuti la secret de fostul deputat, sint din Slanic Moldova. Este vorba chiar despre primarul localitatii statiune, social-democratul Andrei Serban, si de sotia acestuia Gabriela, despre care fostul deputat spune ca ii sint prieteni de familie. Dupa slujba de increstinare oficiata la o biserica din centrul municipiului, ex-deputatul anunta si o petrecere pe masura la restaurantul Amadeus, la care sint asteptati si multi amici politici de-ai social-democratului. Cum la inceputul campaniei electorale George Baesu a anuntat ca unul dintre nasi va fi Marian Oprisan, liderul organizatiei judetene a PSD, cel care i-a botezat si primul copil, la botez este asteptat si primul cumatru, in calitate de jumatate de nanas. Aceasta cu atit mai mult cu cit fetita se numeste Maria. «Nu mi-am numit copiii dupa numele nasilor, dar s-a intimplat ca Andrei sa poarte numele nasului Mariei si Maria sa poarte numele nanului lui Andrei", ne-a spus George Baesu. (E. P.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.