Politică

Nicu Tanase se intoarce la ARR

Doina Ganea
31 dec 2008 1733 vizualizări
Alianta PSD-PD-L a schimbat primul sef liberal

Si in Vrancea a inceput impartirea "cascavalului", in ciuda declaratiilor oficiale facute de lideri. Dupa "aratarea pisicii" de la nivelul Politiei, incep epurarile politice si in institutiile descentralizate. Mos Craciun de la partid i-a pus sub brad consilierului local PD-L Nicu Tanase un post de director al unei institutii deconcentrate. Fost director la Autoritatea Rutiera Romana Vrancea, Nicu Tanase, se intoarce in fostul fotoliu parafind astfel prima numire de pe palierul judetean in guvernarea PD-L-PSD. Nicu Tanase a fost numit in functie putin inainte de Craciun si va intra in piine de luni. "Da este adevarat, am primit numirea in urma cu citeva zile. Ce sa zic e ... bine! Prima zi de munca este pe 5 ianuarie", ne-a declarat Nicu Tanase, putin surprins ca stim ce i-a adus "mosul". Luna cadourilor este una cu noroc pentru Nicu Tanase, presedintele PD-L Focsani, deoarece pe 19 decembrie anul trecut acesta a fost numit reprezenatantul Consiliului Local Focsani in Adunarea Generala a Actionarilor de la CUP RA. Aceasta "compensatie" venea dupa ce in urma cu doua luni, fostul taranist fusese demis de la sefia ARR. Liberalii l-au demis de la ARR in octombrie 2007, la o zi dupa ce acesta devenise seful PD-L Focsani. Acesta a fost inlocuit de liberalul Florin Nedelcu, care ii era adjunct de doar doua luni. Oamenii politici stiu insa regula jocului si nu se opun schimbarilor, deoarece stiu ca si ei au fost propulsati in functii tot pe criterii politice. Aflat in concediu, Florin Nedelcu ne-a declarat ca nu s-au facut presiuni asupra sa si ca singur a cerut sa fie numit intr-o functie de executie. "Eu am cerut sa plec pe o functie de inspector. Si nu s-au facut presiuni asupra mea. Sa vedem ce se va decide. Daca se doreste pot sa ma intorc la functia de adjunct al domnului Tanase. Ramine de vazut. Deocamdata nu am primit nici decizia de schimbare", ne-a declarat liberalul Florin Nedelcu. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.