Politică

O palma pe obrazul democratiei romanesti

Mihai Boicu
17 iun 2005 705 vizualizări
PPCD Vrancea considera ca recenta eliberare din inchisoare a lui Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, "reprezinta o lovitura de gratie data justitiei si o palma pe obrazul democratiei romanesti".

PPCD Vrancea considera ca recenta eliberare din inchisoare a lui Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, "reprezinta o lovitura de gratie data justitiei si o palma pe obrazul democratiei romanesti". Crestin- democratii vrinceni spun ca vina eliberarii lui Miron Cozma revine in totalitate fostului presedinte Ion Iliescu, cel care a semnat decretul de gratiere in ultima zi a mandatului sau. "Este rusinos faptul ca intr-un stat de drept, asa cum pretindem ca sintem, unui infractor i se permite eliberarea tocmai prin uzul functiilor unui stat de drept. Ion Iliescu se face vinovat de majoritatea actelor impotriva populatiei si a institutiilor statului comise de Miron Cozma si ortacii sai, efectele actiunilor sale afectindu-ne in continuare", se arata intr-un comunicat de presa al PPCD Vrancea. Liderii organizatiei locale spun ca participantii la manifestatiile din Piata Universitatii au trait trei zile de groaza si amintesca faptul ca sediul PNTCD a fost devastata de mineri, care au "perchezitionat" si casa liderului partidului, Corneliu Coposu. "Avem doua mari datorii morale: condamnarea vinovatilor pentru mineriada din 13- 15 iunie 1990 si aplicarea punctului opt de la Timisoara- principala solicitare a manifestantilor din Piata Universitatii- prin promovarea Legii Lustratiei", se mai arata in comunicatul Biroului de presa al PPCD Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.