Politică

Prima gratiere data de Basescu

Ziarul de Vrancea
16 iun 2005 750 vizualizări
Clementa prezidentiala a fericit-o pe o tinara de 26 de ani, mama a sase copii

Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul de gratiere a restului de pedeapsa a unei tinere in virsta de 26 de ani, mama a sase copii, condamnata in 1996 la doi ani de inchisoare, din care a executat sapte luni, pentru complicitate la furt calificat, suma sustrasa fiind de 215.000 de lei.

in 30 decembrie1997, pentru complicitate la furt calificat. In data de 19 decembrie 1996, inculpata -care era minora - impreuna cu alte persoane, a atras un cetatean roman in stare de ebrietate in locuinta coincuplatei Valeria Stinga, unde, profitind de neatentia partii vatamate, coinculpatul Tiberiu Cristian Badoi i-a sustras suma de 215.000 lei, folosita de faptuitori pentru a-si procura bauturi alcoolice, precizeaza sursa citata. Ana Romanescu, nascuta la data de 24 septembrie 1979, a fost incarcerata in 19 martie 1998, a executat sapte luni din pedeapsa, beneficiind de mai multe intreruperi succesive ale executarii pedepsei pentru intretinerea copiilor minori, se arata in comunicat. In urma anchetei sociale, s-a constatat ca Ana Romanescu are sase copii, cu virste cuprinse intre o luna si cinci ani, si locuieste in comuna Baia de Fier, judetul Gorj, intr-o constructie improvizata din carton si blani, care are o singura incapere de patru metri patrati.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.