Politică

Campania a trecut, afisele au ramas!

Doina Ganea
12 dec 2008 743 vizualizări
Semnele campaniei electorale se mai vad inca in Focsani la 12 zile dupa ce alegerile parlamentare s-au incheiat.

De pe mesh-uri, bannere sau cuburi, de pe stilpi sau pe la coltul strazilor, in intersectii si spatii verzi, chipurile candidatilor ne mai zimbesc inca, indemnindu-ne sa-i votam, desi au aflat deja ca au pierdut sau cistigat alegerile. Oficialii Primariei Focsani sustin insa ca afisele electorale vor disparea in citeva zile din oras pentru a face loc ornamentelor de Craciun. "Noi am trimis adrese la toate partidele si le-am avertizat sa-si ridice afisele. Ei ne-au dat asigurari ca le vor demonta cit de curind. Am vorbit cu cei de la PD-L si ne-au spus ca asteapta echipele de alpinisti utilitari pentru a demonta mesh-urile, dar asta e o chestiune de doua-trei zile. Asa ca nu cred ca va fi cazul sa aplicam amenzi", ne-a precizat primarul Decebal Bacinschi. In Focsani, de pe spatiile verzi ne zimbesc insa si candidatii PSD, partidul din care face parte si primarul. Potrivit edilului, cuantumul amenzilor variaza de la 1.000 la 5.000 de lei. La rindul sau, seful Directiei de Dezvoltare Servicii Publice, Filipache Sirbu, ne-a declarat ca directionalele de pe stilpii de iluminat vor trebui demontate mai repede pentru ca mai sint si citeva ornamente de Craciun care asteapta sa completeze pavoazarea orasului. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 8 ore, 43 minute, 10 secunde
Asa a inceput si nea Nicu si ai vazut cum a sfarsit! (salut Gerula)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.