Politică

Noii parlamentari de Vrancea preiau de azi mandatele

Mihaela Beșleagă
6 dec 2008 1046 vizualizări
Biroul Electoral Judetean isi va incheia oficial activitatea in aceasta dimineata, odata cu ceremonia de predare a certificatelor cu mandatele parlamentare celor opt politicieni care vor reprezenta judetul in Parlament pentru urmatorii trei ani.

Evenimentul, la care sint asteptati noii deputati si senatori de Vrancea, precum si reprezentanti ai partidelor si ai institutiilor locale si judetene, va avea loc de la ora 10.00, in sediul Directiei Generale a Finantelor Publice, locatia in care a si functionat BEJ. La finalul alegerilor parlamentare, deci la momentul concluziilor, Ministerul Justitiei tine sa multumeasca tuturor magistratilor care au constituit birourile electorale de circumscriptii pentru modalitatea de implicare in ceea ce priveste desfasurarea in bune conditii a procesului electoral. "Ministerul Justitiei multumeste tuturor magistratilor care au facut parte din birourile electorale centrale, judetene si cel al municipiului Bucuresti pentru modul in care au contribuit la buna desfasurare a procesului electoral din acest an si pentru operativitatea de care au dat dovada in finalizarea centralizarii si in publicarea rezultatelor finale", se arata intr-un comunicat de presa remis de Ministerul Justitiei. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 16 ore, 19 minute, 33 secunde
succesuri si somn usor in parlament. asteptam rezultatele extraordinare cu care v-ati laudat in campanie.
, acum 739392 zile, 16 ore, 19 minute, 33 secunde
acum regret ca am fost la vot ,ca tot cum au vrut ei s-au asezat.p'nce VOT UNONOMINAL,ca cei care au fost alesi de popor au ramas pe margine si s-au dus cei de la coada.E NORMAL???????????????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.