Politică

Candidatul Adam nu crede in promisiuni desarte

Eduard Popescu
28 nov 2008 927 vizualizări
«De luni viata va intra in normal, isi vor lua multi corturile de campanie si nu ii vom mai vedea prea curind , spune candidatul sindicalist din partea ecologistilor u liderul BNS crede sa alegerile vor aduce spuza pe turta PSD si PD-L

Dumitru Adam, unicul candidat din Vrancea al Aliantei Electorale Partidul Verde Ecologist, totodata lider sindical la BNS, spune ca a incercat sa-si faca o campanie ecologica si a profitat de discutiile cu alegatorii si pentru a-i convinge sa traiasca "verde". Sub sloganul "Moralitate si responsabilitate in viata publica", acesta a batut satele din Colegiul 2 pentru deputati, spunindu-le oamenilor "lucuri simple, nu promisiuni desarte, pentru ca oricum sint deja parafate intelegeri privind cresterile salariale dar si directive europene privind nivelul minim de trai". "In general, oamenii sint receptivi, dar e greu sa-i convingi ca poti sa schimbi totul peste noapte, ca vom impune incalzirea nepoluanta sau alte asemenea. M-am orientat pe o componenta politica nederanjanta dar cu impact. Daca oamenii cred ca exista si o alternativa de echilibru, atunci pot sa ma voteze", spune sindicalistul. Intrebat cite voturi crede ca va obtine, acesta spune ca nici nu s-a gindit deloc la scor. "Nu stiu cite voturi voi lua! Eu am marsat pe agricultura, pe dezvoltare rurala si reducerea poluarii", a spus el. Sindicalistul a oferit si putine pliante, pentru a nu consuma hirtie, si implicit copaci, insa le-a oferit alegatorilor odorizante de camera sub forma de braduti, simbolul politic al Verzilor, totul pe o cheltuiala "de maxim 5.000 de euro, din bani proprii". Adam crede ca in Vrancea va fi un scor aproximativ egal intre PSD si PD-L si spune ca notorietatea unor candidati a fost alimentata din belsug cu pomeni mult prea evidente. "Chiar si eu am primit de ziua mea o sticla de Angelli de la o candidata, si chiar i-am sugerat emisarului ca respectiva doamna ar fi trebuit sa incurajeze consumul de vin local", a comentat Adam. "As fi vrut sa fie confruntari intre candidati, dar au fost evitate, in ciuda faptului ca ar fi fost benefice si omul isi putea forma o parere. Asa fiecare si-a facut propriul expozeu in media sau la mesele electorale la care au cam fost aceeasi participanti. Ieri am vrut sa maturam si noi in oras, tot intr-o idee de ecologie, dar am vazut ca PD-L a scos fabrica pe strazi. Pe fond, a fost un lucru bun pentru oras, in afara varuirii copacilor, evident, care nu mai este permisa, dar ar trebui sa-l faca macar o data pe saptamina. Oricum, de luni viata va intra in normal, isi vor lua multi corturile de campanie si nu ii vom mai vedea prea curind in Vrancea", a mai comentat candidatul sindicalist. Cei care vor sa arunce votul in cutia unui candidat al unui partid de care se aude mai ales la alegeri, pot intra pe site-ul www.adamdumitru.ro pentru a-i afla programul politic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.