Politică

InfoElectoral

Ziarul de Vrancea
28 nov 2008 837 vizualizări
Ce au mai facut candidatii la alegerile parlamentare in penultima zi de campanie

  • Curatenia PD-L a deranjat primaria


  • Peste 800 de voluntari PD-L au facut ieri curatenie pe strazile din Focsani, maturind tot gunoiul. "Astazi facem curatenie la propriu in Focsani. Duminica facem curatenie tot la propriu, dar in Parlament!", au precizat pedelistii. Sustinatorii candidatilor Razvan Mustea, Sorina Placinta si Maria Pircalabescu au declarat ca spera sa-i trimita "la munca de jos pe cei 322 de asa zisi deputati si senatori care dorm in Parlament, pe lefuri uriase". "Veniti la vot duminica, alaturi de noi!", au cerut voluntarii de campanie, dupa care au continuat sa curete strazile si sa varuiasca pomii. Primaria Focsani a fost insa de alta parere cu privire la aceasta curatenie de toamna, considerind ca PD-L nu a avut avizul municipalitatii si al Garzii de Mediu pentru curatenia in oras. Mai mult decit atit, primarul Decebal Bacinschi s-a aratat dispus sa organizeze cursuri de perfectionare cu cei care vor sa curete orasul. "Primaria Focsani incurajeaza initiativele private care vizeaza curatenia orasului, dar in aceasta situatie, pentru evitarea producerii de mai multe pagube, este de preferat sa se solicite sprijin de specialitate sau, daca prefera, putem organiza cursuri de perfectionare pentru cei interesati", a precizat Decebal Bacinschi. (D. G.)


  • Mitrea face politica la gradinita


  • Candidatul PSD^PC in Colegiul 2 Nord pentru Senat, fostul deputat (inginer) Miron Mitrea, incearca sa le insufle inca de la cele mai fragede virste copiilor dragostea pentru tehnologia de virf, dar si pentru social-democratie. Cei 50 de copiii de la Gradinita nr. 1 din Panciu au primit zilele acestea 3 laptopuri, ceea ce inseamna ca foarte putini dintre ei le vor folosi efectiv. "Miron Tudor Mitrea a facut aceste promisiuni dupa ce a inaugurat si vizitat Gradinita nr. 1, reabilitata in vara acestui an. Avem increderea ca parintii copiilor apreciaza gestul facut de dl Miron Tudor Mitrea si ne exprimam increderea ca donatia facuta ii va bucura pe micuti", a tinut sa precizeze primarul Ion Petre, dezvaluind in acest fel si adevaratele tinte cu drept de vot ale donatiei. (N. C.)


  • Saracie si drumuri proaste in Colegiul 6


  • Candidatul PD-L pentru Camera Deputatilor din Colegiul 6 Adjud, Sorin Hornea, spune ca vrincenii pe care vrea sa ii reprezinte au mare nevoie de ajutor. "La Ploscuteni am mers din casa in casa si am vorbit cu oamenii. Sint inca oameni care nu au fost ajutati cu nimic dupa ce au patit la inundatii", a aratat Hornea. Printre problemele care i-au fost semnalate se numara pensiile mici, de subzistenta, dar si infrastructura de proasta calitate, iar in unele zone, cum ar fi Boghesti si Cimpuri, vrincenii ar fi bucurosi daca ar avea macar apa curenta. Alte puncte nevralgice sint considerate de Hornea viticultura si locurile de munca din ce in ce mai putine. Acesta a avut ocazia sa vada "pe viu" problemele cu care se confunta comunitatea roma din zona, in sectorul educatie si servicii sanitare. Si Mausoleul Marasti este un punct nevralgic pentru cei care vor sa reprezinte zona, din moment ce cladirea necesita reparatii urgente. "La Soveja oamenii au fost bucurosi ca am venit si ne-au spus ca Miron Mitrea i-a certat ca au votat cu PD-L si i-a amenintat ca nu vor primi bani cit timp va fi primar Costel Plesa. Oamenii au inteles ca Mitrea este disperat sa ajunga senator pentru a se ascunde in spatele imunitatii de cercetarea penala a DNA", a adaugat candidatul PD-L. (N. C.)


    În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 0

    Adaugă comentariu
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.