Politică

Latcan vrea izolarea blocurilor

Eduard Popescu
27 nov 2008 1215 vizualizări
Pe strada, cetatenii imi stiu numele, nici nu mai trebuie sa ma prezint, pentru ca devin caraghios", spune fostul primar al Focsaniului, care nu a avut o campanie prea vizibila.

Nicolae Latcan, candidat la deputati in Colegiul 1 Focsani, s-a intilnit ieri cu locuitorii din centrul orasului, carora le-a pezentat proiectul sau de imbunatatire a performantelor energetice in blocuri. Fostul primar sustine in programul sau politic ca partea de 33% din costul izolarii blocurilor, care se achita de cetateni, sa fie suportata prin accesarea unor credite cu dobinda subventionata, inclusiv prin accesarea de fonduri nerambursabile. Latcan spune ca va concepe un proiect de lege daca va fi ales, iar daca nu acesta va fi promovat prin colegii sai. Fostul edil ne-a declarat ca oamenii il primesc bine, in ciuda faptului ca nu a fost atit de vizibil in presa sau in afise. "Pe strada cetatenii imi stiu numele, nici nu mai trebuie sa ma prezint, pentru ca devin caraghios. Oamenii sint binevoitori, dar au multe probleme", spune Latcan. Consilierul judetean spune ca nu si-a permis o campanie scumpa. "Eu nu am banii altor candidati. Sa pavoazezi un tir lung de 40 de metri si sa-ti pui bannere pe el nu e chiar ieftin, asa cum am vazut ca umbla unii. Oamenii au probleme cu veniturile si nu cred ca apreciaza opulenta. Numai daca i-am ajuta cu imbunatatirea confortului la bloc, ca 90 % dintre focsaneni stau la bloc, si tot ar fi bine. Si cu spatiile verzi trebuie facut ceva", spune Latcan. Liberalul care vrea sa devina deputat de Focsani este ajutat in campanie de colegii de la municipiu si in special de amicul sau Cezar Mihailescu, fostul consilier local, care a revenit in PNL. Latcan spune ca, in afara de contributia partidului, a cheltuit pentru alegeri in jur de 10.000 de lei, din "bugetul familiei". In afara de pliante si sacose, Latcan ofera alegatorilor si cutii de chibrituri cu poza sa, comandate de PNL.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.