Politică

Liderii PD-L sustin ca primarii PSD au primit ordin sa le rupa afisele

Doina Ganea
25 nov 2008 730 vizualizări
Candidatii partidului sustin ca sint victimele unei campanii murdare duse de pesedisti u prin comparatie, pedelistii spun ca in comunele cu primari liberali, afisele ar fi ramas locul lor

Democrat-liberalii sustin ca nu exista colegiu electoral in care bannerele, mesh-urile sau afisele sa nu le fi fost rupte sau date jos de pe stilpi, in paralel cu militanti agresati fizic sau verbal. "PSD a inceput sa instituie o teroare rosie in Vrancea. Se prefigureaza un inceput de dictatura. Fac asa din patru-n patru ani pentru ca simt ca isi pierd functiile si afacerile. Un om nevinovat, Ionel Grama din Gologanu, a ajuns pe masa chirurgilor cu ruptura de splina pentru ca pesedistii si-au asmutit agresorii pe el", a declarat candidata din Colegiul 2 la Camera Deputatilor, Maria Pircalabescu. PD-L-istii sustin ca numai in localitati cu primari PSD au aparut probleme cu panotajul electoral, in rest acolo unde sint primari liberali panotajul este intact. "Acestia terorizeaza alegatorii si ameninta militantii PD-L prin scandaluri sau acte de violenta, dar nu vor impiedica oamenii sa mearga la vot. Pesedistii asa si-au pastrat scaunele atitia ani profitind de sila oamenilor de a mai merge la vot. Aceasta a fost strategia lor de a indeparta oamenii de urne pentru a-si consolida functiile. Am primit mesaje de la Marian Oprisan si Miron Mitrea ca au dat liber organizatiilor PSD sa faca orice sa ne tina departe de electorat, numai ca nu vor reusi. Institutiile statului ne sint potrivnice. Persoane care ar trebui sa apere cetateanul, si ma refer aici la politisti, vin la chemarea primarilor si stau cu miinile in buzunare, in timp ce oamenii sint agresati sau legea e incalcata. Deciziile care se iau la BEJ sau BEC ne sint nefavorabile pentru ca sintem in minoritate. Orice sesizare am facut n-am primit o solutie favorabila. Avem contracte cu Electrica si autorizatii de la Primarii si totusi bannerele noastre sint date jos", a precizat intr-o conferinta de presa Alin Trasculescu, liderul PD-L si candidatul pentru Colegiu 5. In pofida acestor declaratii, democrat liberalii se declara optimisti cu privire la alegerile de duminica, sustinind ca vor continua afisajul stradal si sesizarile la BEJ si BEC. PD-L-istii sustin ca au monitorizat panotajul electoral al PSD in toate Colegiile si ca ar fi de trei ori mai numeros decit era prevazut in contractele incheiate cu Electrica sau primarii. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.