Politică

Info-electoral

Ziarul de Vrancea
24 nov 2008 790 vizualizări
Ce au mai facut candidatii la alegerile parlamentare

Meniul lui Mustea la cina: peste si vin "DeVotat"


PD-L-ul a batut la usile alegatorilor cu invitatii la restaurant. "Cina electorala" de ieri dupa amiaza a mirosit a peste udat din belsug cu vinul consacrat care poarta eticheta Mustea jr. De la evenimentul organizat la restaurantul Intim a lipsit Sorina Placinta, insa locul i-a fost tinut de Stefano Sobota, sotul ei, care "pe limba lui" a tinut sa precizeze scopul pentru care intra in politica aleasa lui, si anume nevoia de dreptate. In timp ce invitatii mincau peste cu mamaliga, ca doar a fost dezlegare, Razvan Mustea isi prezenta dorinta de afirmare. "Am intrat in politica pentru baiatul meu de 4 ani si jumatate, ca sa aiba un viitor, la fel cum vreau pentru toti tinerii", a spus el, cerindu-le oamenilor sa vina la vot. Dupa ce aspirantul PD-L la fotoliu de deputat a incheiat, a urmat sotul suedez al candidatului PD-L la Senat, Sorina Placinta, care a tinut sa scuze absenta ei motivind ca a ramas "inzapezita pe undeva". Discursul suedezului a punctat problema facturilor prea mari la intretinere. Si satenii din Vinatori au dansat aseara cu Danut Popoiu si Alin Trasculescu, candidatii PD-L in Colegiul 5 Marasesti si in Colegiul 2 Senat. Pe scena au cintat Ionut Dolanescu, Geta Postolache si formatia "Zorile" din Galati. (E. P.)


Ciopraga promite ca primarul


Deputatul Mircea Ciopraga si-a continuat periplul prin comunele din colegiul sau, unde le-a promis oamenilor ca va fi mediatorul lor pe linga primari, astfel incit sa beneficieze de o mai buna infrastructura locala. Candidatul PNL in Colegiul 5 Marasesti s-a intilnit zilele trecute cu localnicii din Suraia, cu care a purtat discutii legate de extinderea sistemului de canalizare in toata comuna, repararea si asfaltarea strazilor principale, de pe suprafata celor 52 km pe care ii are localitatea, infiintarea unei farmacii si a unui cabinet stomatologic, dar si racordarea comunei la reteaua de gaze. Deputatul liberal a aflat cu aceasta ocazie ca numele localitatii ar veni de la "Sura", calul lui Stefan cel Mare, care ar fi murit pe aceste locuri si a spus despre suraieni ca sint "oameni dirji si hotariti, ce i-au inspirat respect", dupa cum se arata in jurnalul sau de campanie. Deputatul a promis ca va tine cont de nevoile comunei, chiar daca multe dintre acestea tin de administratia locala. Ciopraga s-a gindit sa-i si distreze pe alegatori dar si pe cei din staff-ul sau, asa ca a demarat o serie de serate folclorice, sub titlul "Spectacolul Toamnei". Laitmotivul este melodia "De cind sint lumea ma stie, ca sint om de omenie", interpretata de Nicolae Motei. (E. P.)


Sah, table si dans de campanie la PSD


La sfirsitul saptaminii, candidatii PSD la Colegiul 1 pentru Camera Deputatilor si Senat, George Baesu si Gica Duta, au organizat finala concursului de sah si table dotat cu "Cupa Colegiului I Focsani". Simbata, George Baesu a participat la petrecerea membrilor Clubului virstei a treia organizata la Restaurantul Oscar. Membrii Clubului au sarbatorit 14 seniori focsaneni a caror zi de nastere este in octombrie si noiembrie. Spre seara, Baesu impreuna cu ceilalti candidati PSD din colegiile vrincene au participat la inaugurarea Clubului seniorilor din Focsani. "Ieri, impreuna cu echipa de campanie "" familia si prietenii mei "" am fost in Piata Moldovei si in zona Longinescu unde m-am intilnit cu numerosi alegatori care au dorit sa cunoasca solutiile social democrate pe care le am in vedere pentru problemele sociale si economice la nivel national si pentru cele de locuire din Focsani", sustine candidatul PSD la Colegiul 1. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.