Politică

Una calda, una rece pentru PD-L

Mihaela Beșleagă
15 nov 2008 976 vizualizări
Ieri, Biroul Electoral Judetean (BEJ) a luat in discutie alte doua plingeri formulate de Partidul Democrat-Liberal, una dintre ele fiind admisa, iar cealalta respinsa.

Prin prima sesizare se solicita emiterea de catre Biroul Electoral Central a unui comunicat care sa fie transmis primariilor si tuturor autoritatilor locale, precum Politie, Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica (ATOP), in care sa se stipuleze dreptul PD-L de a expune materiale electorale pe stilpii Electrica, societate cu care PD-L a incheiat un contract. "Biroul a admis plingerea si a dispus emiterea acestui comunicat, care urmeaza sa fie transmis la nivelul tuturor autoritatilor locale", a afirmat Costica Dita, presedintele BEJ Vrancea. A doua sesizare a vizat luarea de masuri legale pentru inlaturarea actelor de impiedicare a afisajului electoral, precum si neemiterea avizelor pentru afisaj, in localitatile cu primari PSD. "Aceasta sesizare a fost respinsa de BEJ pentru ca nu s-a facut dovada unui act de impiedicare, ci doar s-a motivat generic", a mentionat presedintele BEJ Vrancea. La inceputul acestei saptamini, Consiliul Judetean a transmis un comunicat catre toate primariile din judet, in care se mentiona faptul ca PSD-ul are exclusivitate pentru afisajul electoral pe toti stilpii Electrica. Aceasta cu toate ca reprezentantii societatii care detine reteaua de distributie a energiei electrice au mentionat in nenumarate rinduri faptul ca nici o formatiune politica nu are exclusivitate pe stilpii care se afla pe teren public si ca s-au incheiat contracte de inchiriere cu cei trei principali competitori politici: PSDAPC, PD-L si PNL. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.