Politică

Nini Sapunaru ii cere demisia secretarului Prefecturii

Sebastian Oancea
13 iun 2005 665 vizualizări
Deputatul Nini Sapunaru cere, oficial, demiterea secretarului general al Prefecturii Vrancea - Constantin Mindrila.

Deputatul Nini Sapunaru cere, oficial, demiterea secretarului general al Prefecturii Vrancea - Constantin Mindrila. Sapunaru il acuza pe Mindrila de "turnatorie" si "pesedism". "Solicit public demisia secretarului general al Prefecturii, Constantin Mindrila si imi pare rau ca n-am facut-o de la inceput, pentru ca acesta a fost membru PSD si in continuare deserveste interesele PSD in calitatea sa de secretar general al Prefecturii. De altfel, domnul Mindrila a facut campanie electorala pentru PSD in mai multe comune vrincene, tot in calitate de secretar general al Prefecturii - la Cimpineanca, la Tataranu, si exemplele sint multe. Mai mult, in ultima vreme, se produce o scurgere de informatii din Prefectura direct catre conducerea PSD, pe filiera Mindrila. Ii cer domnului Mindrila sa aiba decenta sa-si dea demisia si sa se intoarca in matca, la PSD", a declarat deputatul Nini Sapunaru. In ceea ce priveste scurgerile de informatii, trebuie precizat ca prefectul judetului este "sabotat" chiar de catre functionarul care ii face revista presei dimineata, Tatiana Popescu. Aceasta "uita" sa-i puna in mapa "Revistei Presei" articolele despre judetul Vrancea din presa centrala. Din pacate, nici prefectul judetului, Ion Oprea, si nici secretarul Constantin Mindrila nu au putut fi contactati pentru a-si exprima punctul de vedere in acest caz.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.