Politică

Nu-mi place democratia in sens invers

Mihai Boicu
13 iun 2005 725 vizualizări
A spus deputatul Daniel Ionescu despre plecarea sa din PPRM

Deputatul Daniel Ionescu, care a parasit PPRM impreuna cu fostul presedinte Corneliu Ciontu, a declarat ca viitorul partid pe care il vor infiinta cei care au plecat se va numi, cel mai probabil, Partidul Popular. Acesta a afirmat ca in Vrancea a fost infiintat un comitet de initiativa, care are sarcina de a stringe 700 de semnaturi pentru infiintarea organizatiei locale a viitorului partid. "Eu am plecat din PRM pentru ca nu-mi place democratia in sens invers", a declarat deputatul Daniel Ionescu, care a fost si presedintele PPRM Vrancea. Parlamentarul a afirmat ca partidul condus acum de Corneliu Vadim Tudor trebuia sa ramina pe drumul trasat la Conferinta Nationala din 12 martie, atunci cind s-a hotarit transformarea PRM in partid popular. "Nu s-a intimplat asa ceva din cauza unor persoane pe care le banuiesc de puci, care au dus la scindarea partidului. Eu cred ca exista manevre de culise pentru spargerea partidului, din cercuri apropiate presedintelui", a feclarat fostul deputat PPRM. Daniel Ionescu a afirmat ca viitorul partid are inca de pe acum sustinerea Partidului Popular European. Deputatul a spus ca sustinatorii lui Corneliu Ciontu au de partea lor 14 deputati si un senator, iar in teritoriu au strins deja 32 de mii de semnaturi pentru infiintarea partidului. La nivelul Camerei Deputatilor s-a format un grup parlamentar, care va da primul test la asumarea de catre Guvern a raspunderii pentru aprobarea pachetului de legi ale proprietatii. Deputatul Daniel Ionescu a declarat ca, cel mai probabil, grupul se va abtine in cazul unei motiuni de cenzura depuse de PSD. Daca PSD va depune insa numai o motiune simpla, grupul va vota impotriva acesteia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.