Politică

Oprisan a boicotat infiintarea Asociatiei Comunelor

Sebastian Oancea
13 iun 2005 1125 vizualizări
A declarat simbata primarul Valerica Zamfirescu la infiintarea Asociatia Comunelor din Romania, filiala Vrancea

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, este acuzat ca a boicotat infiintarea filialei vrincene a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR). Primarul comunei Slobozia Bradului, Valerica Zamfirescu, a declarat simbata, la infiintarea filialei Vrancea a ACoR, ca presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, sef al PSD, le-a interzis tuturor primarilor partidului sa se prezinte la intilnire. "Este regretabil ce se intimpla in Vrancea. Am facut invitatii tuturor primarilor din judet, pentru a fi prezenti la infiintarea filialei Vrancea a ACoR. Avem confirmari scrise si verbale de la aproape toti primarii din judet, ca sint de acord cu infiintarea filialei, insa, cu 24 de ore inainte de acesta intilnire, am primit telefoane unul dupa altul, de la multi colegi de-ai mei, primari PSD, care au incercat sa se scuze pentru ca nu mai pot fi prezenti la intilnire, din cauza ca i-a sunat Marian Oprisan si le-a interzis acest lucru", a declarat Valerica Zamfirescu. La infiintarea filialei vrincene a ACoR au fost prezenti sase primari: Gheorghe Gaman - din Racoasa, Marian Georgescu, primarul comunei Vintileasca, Neculai Ionescu - edilul comunei Homocea, Gheorghe Macovei - Vinatori, Gheorghe Tataru - Bordesti si Valerica Zamfirescu - Slobozia Bradului. Alaturi de acestia, a fost prezent si presedintele ACoR, Emil Draghici, care a condamnat si el gestul primarilor PSD de a nu se prezenta la infiintarea filialei Vrancea a ACoR. "Potrivit Legii administratiei publice locale, intre presedintele consiliului judetean si primari nu exista raporturi de subordonare. Este vina primarilor ca nu au venit la aceasta intilnire", a declarat Emil Draghici. Infiintarea ACoR Vrancea a avut loc si in prezenta deputatilor liberali Nini Sapunaru si Corneliu Momanu, a deputatului PSD George Baesu, precum si in prezenta reprezentantilor Prefecturii Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.