Politică

Conservatorii s-au mutat in fostul sediu al PSD

Mihai Boicu
10 iun 2005 1052 vizualizări
PC Vrancea a inchiriat sediul de la Consiliul Judetean

Fostul sediu al PSD Vrancea din str. Cuza Voda are un nou stapin: organizatia locala a Partidului Conservator. Horia Furtuna a reusit ceea ce nu a reusit nici unul dintre celelalte partide, si anume sa se mute intr-un spatiu inchiriat de la Consiliul Judetean. Mutarea a fost previzibila inca de la sedinta CJ in care s-au propus pentru inchiriere mai multe spatii ale institutiei, atunci cind conservatorii au votat pentru proiectul de hotarire propus de Marian Oprisan. Horia Furtuna ne-a declarat ca a intrat in posesia sediului marti, ca spatiul a fost inchiriat pe o perioada nedeterminata si ca nu-si aminteste chiria pe care o va plati lunar. "Contractul se poate rezilia prin acordul partilor. Noi am stiut cum sa negociem. Era dreptul nostru sa primim un sediu si l-am primit", ne-a spus Horia Furtuna. Liderul conservatorilor vrinceni a dat-o din colt in colt intrebat despre modul in care va vota la sedintele viitoare ale Consiliului Judetean. "O sa votez in interesul judetului. Daca coincide cu interesul Aliantei sau al celorlalti cu atit mai bine", ne-a declarat liderul PC Vrancea. Acesta si-a tinut sa-si exprime nemultumirea despre colaborarea pe care o are cu liberalii si democratii vrinceni. "Noi cind am semnat protocolul urma sa primim un numar de posturi. Nu am primit nimic. Urma sa primim opt, apoi am renegociat pentru sase. Ce sa mai discutam? Protocolul de colaborare nu functioneaza, nu din vina noastra", a mai spus Horia Furtuna. In noul sediu a avut loc deja loc o prima sedinta a conducerii organizatiei. Desi Horia Furtuna ne-a spus ca s-au pus la punct detaliile intilnirii care avea loc la Galati cu alte organizatii ale PC, potrivit informatiilor noastre sedinta nu a fost tocmai linistita. Astfel, mai multi membri din conducerea organizatiei i-au cerut lui Horia Furtuna socoteala pentru faptul ca i-a "trecut" la conservatori pe doi directori apropiati PSD-ului local in anii trecuti, pentru ca acestia sa nu fie schimbati din functii de Alianta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.