Politică

Partidul lui Basescu nu are bani in campanie decit de 2 afise

Iulia Crețu
31 oct 2008 689 vizualizări
S-a stabilit ordinea in care partidele se "expun" pentru voturi Partidele politice angrenate in lupta pentru Senat si Camera Deputatilor programata pentru 30 noiembrie si-au tras ieri la sorti ordinea in care isi vor lipi afisele electorale.

Din cele 8 partide inscrise pe colegiile din Vrancea, la tragerea la sorti derulata ieri la Primaria Focsani au participat PRM, PNG-CD, PNL, PD-L, PSD^PC si PPPS, de la extragerea biletelelor de ordine lipsind reprezentantii Partidului Verde si cei ai UDMR. Candidatii la Parlament au la dispozitie 7 locatii in municipiu, cu cite 45 de panouri fiecare loc. In medie, partidele vor avea la dispozitie intre 5 si 7 afise, in functie de solicitare si puterea financiara de a tipari postere cu chipul candidatilor pe Focsani. Numai Partidul Popular si al Protectiei Sociale a solicitat edilului Decebal Bacinschi sa fie trecut pe liste cu numai 2 panouri pentru fiecare locatie din municipiu. Partidul din partea caruia va candida la Vrancea Basescu Marian, mecanic auto, se pare ca nu dispune de fonduri indestulatoare pentru poze si promisiuni lipite pe garduri, in ciuda faptului ca defileaza cu un om cu nume de presedinte. Ordinea in care isi vor lipi partidele afisele electorale este urmatoarea: 1. UDMR (1-5), 2. PNL (6-12), 3. Partidul Verde (13-17), 4. PPPS (18-19), 5. PNG (20-25), 6. PRM (26-31), 7. PSD^PC (32-38), 8. PD-L (39-45). (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.