Politică

Vrancea, pregatita pentru alegeri

Mihaela Beșleagă
29 oct 2008 763 vizualizări
Judetul nostru este in grafic in ceea ce priveste pregatirile pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Ieri, in cadrul unei videoconferinte a Ministerului Internelor si Reformei Administrative cu Institutiile Prefectului, au fost analizate masurile aplicate pentru realizarea la termenele prevazute a actiunilor vizind buna desfasurare a alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senat. "Pina la aceasta data Institutia Prefectului Vrancea a indeplinit toate sarcinile ce-i revin pentru organizarea alegerilor din data de 30 noiembrie", a declarat Cerasela Apostu, purtatorul de cuvint al Prefecturii. Printre masurile care au fost duse la indeplinire se numara: constituirea Comisiei tehnice judetene, precum si a Grupului tehnic de lucru, s-a stabilit sediul Biroului electoral de circumscriptie judeteana nr. 41 in sediul Directiei Generale a Finantelor Publice, au fost desemnati cei trei judecatori care fac parte din Biroul electoral de circumscriptie judeteana: Costica Dita - presedinte, Florentina Timofte - loctiitor si Dorel Harabor - membru. De asemenea, a avut loc instruirea primarilor si secretarilor cu privire la organizarea si desfasurarea alegerilor, la aceasta instruire participind si reprezentantul Autoritatii Electorale Permanente. In data de 21.10.2008, data limita pentru depunerea candidaturilor, in Circumscriptia electorala nr. 41 au fost depuse 48 de candidaturi pentru Camera Deputatilor si 16 candidaturi pentru Senat. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.