Politică

Vadim Tudor si-a platit emisiunile la OTV

Ziarul de Vrancea
9 iun 2005 752 vizualizări
CNA a cerut explicatii OTV privind emisiunile pe care le-ar fi platit Vadim

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sa trimita o scrisoare postului de televiziune OTV, cu privire la un discurs politic sustinut de senatorul Corneliu Vadim Tudor, in care acesta afirma ca a platit pentru a-si asigura vizibilitate pe acest post. “Prinsesem culoarul asta cu OTV-ul, «Discurs asupra natunii», plateam niste bani acolo, asa e-n propaganda dar, vineri la ora sase, lumea stia, se uitau doua-trei milioane de oameni. Noi eram multumiti", a spus Vadim in cadrul discursului sau de la Consiliul National al PRM. CNA a solicitat postului OTV sa formuleze un punct de vedere cu privire la situatia reala a platii si a cuantumului acesteia efectuata catre OTV de Corneliu Vadim Tudor, pentru mediatizarea conferintelor de presa ale PRM. CNA a cerut OTV sa explice interzicerea interventiilor telefonice din partea persoanelor acuzate de Vadim, in timpul emisiunilor de dezbatere politica la care a participat acesta in calitate de invitat. CNA a aratat ca, nepermitind telefoane in emisiune, Dan Diaconescu, moderatorul emisiunilor, nu a asigurat posibilitatea celor acuzati de a-si exprima punctul de vedere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.