Politică

Prostanacul arunca batista pe tambalul Hayssam

Ziarul de Vrancea
9 iun 2005 633 vizualizări
Mircea Geoana: Comisia de Integritate condusa de Antonie Iorgovan nu trebuie sa devina "Kalasnikov politic"

Presedintele PSD, Mircea Geoana, l-a criticat dur, ieri, pe senatorul Antonie Iorgovan pentru declaratiile facute in ultimele zile pe tema anchetelor interne in partid, apreciind ca este “intolerabil” sa se utilizeze Comisia de Integritate Morala ca un “Kalasnikov politic individual”. “Asa ceva nu este de acceptat, sa ne apucam sa tragem cu revolverul politic prin tirg, dupa o intilnire cu cineva sau altcineva”, a spus Geoana, intr-o conferinta de presa. Liderul PSD a tinut sa sublinieze ca aceasta Comisie de Arbitraj si Integritate Morala, unde Iorgovan este membru si detine functia de prim-vicepresdinte, este o comisie a partidului. “Nu este nici Comisia Diaconescu si cu atit mai putin Comisia Iorgovan”, a spus el, precizind ca, potrivit statutului si regulamentului de functionare, nici unul dintre cei 55 de membri nu are dreptul sa foloseasca aceasta comisie “pentru interese personale sau ca un Kalasnikov politic individual”.

Supararea lui Geoana s-a produs dupa ce Iorgovan a afirmat ca Adrian Nastase este unul dintre cei care trebuie sa raspunda la intrebarile legate de Omar Hayssam, ca si toti cei care au avut functii de conducere si care au primit informatii de la serviciile secrete. "Mai toti sefii de la partid au fost si sefi in Guvern. Vine o vreme cind trebuie sa raspunda pentru informatiile pe care le-au primit in Guvern si pentru faptul ca nu le-au dus in partid pentru a pune piciorul in prag". Iorgovan a acuzat conducerea partidului si pe cea a organizatiei Bucuresti - fara a face insa nominalizari - de faptul ca l-au mentinut pe Omar Hayssam in partid, desi primisera informatii de la serviciile secrete despre acesta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.