Politică

Boc a ramas singur in cursa pentru sefia PD

Ziarul de Vrancea
9 iun 2005 640 vizualizări
Vicepresedintele PD Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca a decis sa retraga motiunea social-democrata pe care o depusese in vederea obtineriii presedintiei partidului la Conventia Nationala din 25 iunie, intrucit a constatat ca nu poate obtine sustinerea a minim 10 organizatii, conform statutului.

Vicepresedintele PD Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca a decis sa retraga motiunea social-democrata pe care o depusese in vederea obtineriii presedintiei partidului la Conventia Nationala din 25 iunie, intrucit a constatat ca nu poate obtine sustinerea a minim 10 organizatii, conform statutului. ”Presedintii de organizatii au sustinut ca doresc sa sprijine curentul popular, motiv pentru care am decis sa retrag motiunea, iar o parte dintre tezele acesteia vor fi preluate in motiunea populara a lui Emil Boc”, a explicat Cezar Preda. ”Aseara am discutat cu ei si mi-au spus ca este o chestiune de optiune majora pe care doresc sa o luam si ne asumam aceasta chestiune. Blocajul acela l-am constatat si s-a dovedit ca a fost dorinta acestor oameni de a opta pentru curentul popular”, a mai precizat Preda. Emil Boc, ramas singurul care a depus o motiune la Conventia Nationala din 25 iunie, a precizat ca documentul sau va prelua o parte din tezele motiunii lui Preda si ca va avea ca scop unic plasarea PD pe centrul scenei politice, cu orientare spre doctrina populara, in vederea aderarii la PPE. ”Nu a fost nimic prefabricat si totul s-a datorat dezbaterii interne. A fost un proces natural, firesc, fara scenarii prefabricate”, a spus Boc, precizind ca decizia a fost luata de PD si ca nu are nici o legatura cu presedintele Traian Basescu, care a fost doar informat in legatura cu aceasta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.