Politică

Festivaluri politice de toamna

Ziarul de Vrancea
27 oct 2008 953 vizualizări
Festivalul Viei si Vinului Bachus 2008 s-a incheiat aseara, la miezul noptii, cu recitalul Loredanei si cu un foc de artificii platit din bani publici dar prezentat poporului ca si cum ar fi fost oferit de Marian Oprisan din banii sai

Pe la Bachus au fost vazuti politicieni de toate culorile, insa numai cei ai PSD au avut acces si la microfonul de pe scena. Chiar daca locatia nu a fost una potrivita, cei care nu isi permit indeobste o masa la restaurant au mincat si au baut pe saturate in aer liber, cu bani putini. Aseara, Politia a fost nevoita sa foloseasca de mai multe ori catusele pentru a-i linisti pe petrecareti. Si la Adjud a fost sarbatoare ieri, cu ocazia Sf. Dumitru, patronul municipiului, cind s-a organizat tirgul de toamna. Ambele evenimente au fost folosite pentru a crea spatiul necesar defilarii politicienilor candidati la alegerile parlamentare. Daca la Focsani, candidatii PSD au beneficiat de reclama pe bani publici de la "domnul presedinte", pe la Adjud au fost vazuti candidati de mai toate culori politice. Pe aici au trecut candidatii din Colegiul 6, cum ar fi Ciprian Nica (PSD) si Sorin Hornea (PD-L). Lipsa fostului deputat Miron Mitrea a fost suplinita de primarul Panciului, Ion Petre, care l-a spionat in public pe candidatul PD-L la Senat, Danut Popoiu. Toti au intrat in vorba cu oamenii in speranta ca vor colecta cit mai multe voturi pe 30 noiembrie. Chefuri electorale au fost organizate in week-end si la Jaristea (PNL) si Bordesti (PSD).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.