Politică

Teodorovici, ultima achizitie a jucatorilor liberali

Doina Ganea
17 oct 2008 2288 vizualizări
Asa cum se anticipa, liberalii l-au sacrificat pe Mihai Copaci in favoarea secretarului de stat Eugen Teodorovici u Mihai Copaci ar fi fost un senator extraordinar», a spus Sapunaru despre cel care si-a cedat locul pentru partid

Liberalii vrinceni si-au prezentat ieri cea mai noua achizitie pentru alegerile parlamentare. Secretarul de stat din Ministerul Economiei si Finantelor (MEF), Eugen Teodorovici, a fost anuntat ca fiind candidatul PNL pentru Colegiul 2 Senat. Liderul PNL Vrancea, Nini Sapunaru, a anuntat ca secretarul de stat va candida in locul directorului Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS), Mihai Copaci. Deputatul liberal a declarat ca aceasta decizie a fost luata inca de acum 2 saptamini, impreuna cu Mihai Copaci care ar fi spus ca are ceva probleme de natura familiala si ar putea sa se retraga din cursa electorala. Nini Sapunaru a recunoscut in acelasi timp ca aceasta alegere a fost luata in urma unor discutii cu premierul Calin Popescu Tariceanu. "Mihai Copaci ar fi fost un senator extraordinar, dar a avut probleme familiale si a anuntat ca nu se va mai putea implica in campanie. Doamne fereste! Nu doresc nimanui sa treaca prin ce trece Mihai Copaci", l-a cainat Nini Sapunaru pe sacrificatul Mihai Copaci. Presedintele liberalilor vrinceni a mai spus ca, o data cu candidatura lui Teodorovici, PNL ar putea obtine in Vrancea doua mandate de deputat si unul de senator. "Este un mare cistig pentru noi venirea domnului Teodorovici. Cu echipa pe care o avem nu ne facem probleme. Dupa cum se actioneaza in prezent, la Marasesti dl Mircea Ciopraga va lua peste 50%, dl Teodorovici nu ma indoiesc ca va obtine un rezultat asemanator pe colegiul Focsani, mai ramine ca si eu sa tin pasul si sa scot peste 50% in Colegiul de la Dumitresti", a pozat mult prea optimist Nini Sapunaru. în ceea ce-l priveste pe secretarul de stat din MEF, acesta are 37 ani, doi copii si spune ca prioritatile sale sint legate de asigurarea unei bune informari a autoritatilor locale in ceea ce priveste finantarile europene si sprijinirea mediului de afaceri. Eugen Teodorovici s-a aratat dispus sa sprijine vrincenii cu ajutorul cunostintelor acumulate in cariera sa de 17 ani in administratia publica centrala. Din pacate, cel care vrea sa reprezinte vrincenii in Senatul Romaniei nu a trecut primul test la care l-au supus jurnalistii si nu a dovedit ca are habar de numarul locuitorilor judetului. Liberalul promite insa ca isi va face temele pina la debutul campaniei. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.