Politică

Baesu pune buline rosii blocurilor!

Iulia Crețu
14 oct 2008 1152 vizualizări
Candidatul social-democratilor la Camera Deputatilor din Colegiul 1 Focsani, George Baesu, a inceput voalat campania electorala.

Fostul prefect PSD al judetului si actual deputat si-a lipit autocolante cu fata sa si informatii privitoare la sectiile de votare unde sa vina sa puna stampila pe 30 noiembrie. Locatarii din zona strazii Dimitrie Cantemir s-au trezit ieri dimineata cu buline rosii pe usile la intrarea in scara blocului. Batrinii s-au speriat crezind ca bulina rosie inseamna pericol in caz de cutremur pentru cladirea in care locuiesc. Abia dupa ce s-au apropiat si au citit pe abtibild ca Baesu aduce "informatii despre votul uninominal" s-au mai calmat si au dat vina pe... inceperea campaniei electorale. Potrivit legii in vigoare, campania electorala pentru promovarea candidaturilor la Camera Deputatilor si Senat incepe la finele acestei luni, pe 30 octombrie. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 22 ore, 24 minute, 59 secunde
Asta a innebunit de tot; ziar imi pune la posta, bulina imi pune pe usa, mai are putin si ma ia pe sus cu mascatii sa ma duca la notar sa ma angajez ca votez cu el. Dati-i mai PSD-istilor ceva sa se citeste integral
, acum 739396 zile, 22 ore, 24 minute, 59 secunde
Lasati domnilor ca PNL mi-a pus de acum o saptamana in posta o mare poza cu LATCAN, care ma invata de uniominal...toti o apa si-un pamant..RUSINE..nu mai stiti ce sa furati.
, acum 739396 zile, 22 ore, 24 minute, 59 secunde
Nu se respecta nici o lege in tara asta si va mai mirati de buline,afise si alte actiuni care incalca lege.De fapt care si a cui lege...mie sila si sa mai comentez.....
, acum 739396 zile, 22 ore, 24 minute, 59 secunde
ba da de unde a mai aparut si mortul asta,parca intrase in pamant iar acum se apropie alegerile si ce vrea oare DL.BAESU???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.