Politică

CJ Vrancea se considera transparent

Nicoleta Cristea
3 oct 2008 562 vizualizări
Consiliul Judetean Vrancea, prin vocea lui Marian Oprisan, se considera nedreptatit de faptul ca Centrul de Resurse Juridice (CRJ) l-a plasat pe lista neagra a institutiilor publice care sufera de lipsa de transparenta si onestitate, alaturi de alte cinci institutii publice din Romănia.

CRJ a aratat ca raspunsurile acestora la acest studiu au dat dovada de lipsa de interes fata de nevoia de informare a cetatenilor, precum si necunoasterea legislatiei si a obligatiilor pe care le are fiecare institutie. Oprisan crede insa ca acestea sint doar incercari de a-l discredita pe el si institutia pe care o are in mina, iar studiul a fost facut public doar pentru ca opozitia sa isi faca campanie. "Centrul de Resurse Juridice este un ONG care face politica PNL "" PD-L. Alegerile locale au trecut iar Marian Oprisan a fost reales presedinte al Consiliului Judetean Vrancea. Atacurile nu isi mai au rostul intrucit nu voi mai candida la alegerile din aceasta toamna pentru vreo functie", se arata intr-un comunicat al cabinetului lui Oprisan. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.