Politică

Copaci promite case ieftine alegatorilor

Mihai Boicu
27 sep 2008 727 vizualizări
Liberalul Mihai Copaci, candidatul PNL la Senat in Colegiul 1 Sud, a incercat ieri sa ia ochii vrincenilor cu prima promisiune preelectorala pe care a scos-o la inaintare: locuinte la pret redus pentru tinerii cu salarii mici si medii .

"Exista toata disponibilitatea unor antreprenori de a realiza un asemenea proiect", a spus Mihai Copaci, fara sa dea amanunte concrete. Proiectul prevede constructia a 100 de locuinte, din care: 30 de garsoniere la pretul de 24.000 de euro, 20 de apartamente la pretul de 37.000 de euro, 10 apartamente la pretul de 45.000 de euro si 40 de vile (150 mp) care vor costa 85.000 de euro fiecare. Copaci spune ca solutia cea mai potrivita este un parteneriat public-privat, in care primaria sa contribuie cu terenul. De asemenea, candidatul liberal a afirmat, in cadrul conferintei de ieri, ca Nini Sapunaru l-a anuntat ca Guvernul si-a dat acordul pentru realizarea unui parc industrial. "Este necesar ca Primaria Focsani si Consiliul Judetean sa accepte aceasta idee si sa puna la dispozitie un teren pe care sa existe utilitatile necesare", a declarat Mihai Copaci. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 6 ore, 42 minute, 12 secunde
Pai liberalii nu sunt la guvernare ? De ce nu le-a facut Copaci pana acum ? Si din cate stiu eu cu proiecte din astea se ocupa Primaria, adica Bacinshi, Parlamentul face legi. Copaci candideaza cumva citeste integral
, acum 739391 zile, 6 ore, 42 minute, 12 secunde
cine va mai crede domnilor politicieni????eu cred ca nu aveti bun simt absolut deloc.eu sunt bugetar si stau la camin de 5 ani.
, acum 739391 zile, 6 ore, 42 minute, 12 secunde
Nu exista dom'le case ieftine, cine naiba a mai vazut casa de 25000 de Euro, ce-i aia ? Atat costa o masina mai bunisoara. In conditiile in care materialele si forta de munca costa la fel ca in tarile citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.