Politică

Pascu: PSD se pregateste de alegeri anticipate

Ziarul de Vrancea
6 iun 2005 655 vizualizări
Vicepresedintele PSD Ioan Mircea Pascu a declarat, simbata, într-o conferinta de presa, la Bistrita, ca PSD se pregateste de alegeri anticipate

Vicepresedintele PSD Ioan Mircea Pascu a declarat, simbata, intr-o conferinta de presa, la Bistrita, ca PSD se pregateste de alegeri anticipate, intrucit exista semnale ca acestea ar putea avea loc in toamna. Pascu a precizat ca „joaca” de-a anticipatele intre presedintele Traian Basescu si PNL va fi inlocuinta de o cerinta imperativa a opiniei publice, care va determina in toamna organizarea alegerilor anticipate. Pascu a invocat climatul politic european care va duce, probabil, la o intirziere a aderarii tarii noastre la UE, ceea ce va crea un val de nemultumiri. eu de spus daca cineva va mai putea sa controleze daca vom avea sau nu alegeri anticipate. Deocamdata, exista o joaca de genul acesta: Traian Basescu si democratii vor, in timp ce liberalii nu vor si se anunta reciproc fiecare ce doreste. Cred insa ca aceasta chestiune va fi luata din mina lor si la toamna altii vor decide daca vom avea sau nu alegeri anticipate", a afirmat Pascu. El a exprimat temeri in legatura cu faptul ca "decizia politica va fi luata din miinile politicienilor si va fi in mina strazii”,. Pascu a spus ca partidul din care face parte se pregateste pentru acest moment, un test fiind alegerile locale partiale care au loc saptamina viitoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.