Politică

Peremistii vrinceni au ramas fara reprezentant in Parlament

Mihai Boicu
6 iun 2005 663 vizualizări
Deputatul Daniel Ionescu a anuntat ca a trecut de partea lui Corneliu Ciontu, fostul lider al partidului. Duminica este programata Conferinta Judeteana a PRM Vrancea.

PRM Vrancea a ramas fara singurul sau reprezentant in Parlament, deputatul Daniel Ionescu. Presedintele interimar al organizatiei locale si-a anuntat sustinerea pentru Corneliu Ciontu, care a ramas fara functia de presedinte si a fost exclus din partid o data cu revenirea lui Corneliu Vadim Tudor. Fostul lider PPRM a anuntat ca va infiinta un nou partid, de orientare populara. "Nu poti sa intri in Uniunea Europeana si sa nu fii alaturi de cel mai important partid european, Partidul Popular", ne-a declarat Daniel Ionescu. Deputatul spune ca in aceasta saptamina va veni in Vrancea pentru a renunta oficial la functia pe care o ocupa acum. Corneliu Ciontu a anuntat ca astazi isi va prezenta noua formatiune politica in Parlament. Deputatul Daniel Ionescu este cel care va stringe semnaturi pentru infiintarea viitorului partid si va pune la punct organizatia locala. "Consider ca din filiala din Vrancea vor merge cu mine cei cu capul pe umeri", ne-a spus (inca) deputatul PRM. Fostul presedinte al organizatiei, Marin Stoica, a ramas de partea lui Corneliu Vadim Tudor. Acesta a facut parte din delegatia care a mers simbata la Consiliul National al PRM. "Noi mergem in continuare cu Vadim si PRM. Nu m-am intilnit cu Daniel Ionescu, am vorbit la telefon cu el si mi-a spus ca trecut de partea domnului Ciontu. Este optiunea lui", ne-a declarat Marin Stoica. Acesta spune ca a discutat cu cei din conducerea organizatiei si cu presedinti din teritoriu, si nici unul dintre ei nu si-a exprimat intentia de a pleca din partid. Duminica ar trebui sa fie Conferinta Judeteana PRM, la care sa fie aleasa conducerea organizatiei. "Duminica este programata Conferinta Judeteana, am vorbit cu cei de la centru si a ramas ca luni, marti sa se stabileasca daca va avea loc atunci. O sa candidez pentru functia de presedinte", ne-a spus Marin Stoica. Alaturi de el si-a anuntat candidatura Vasile Paltin, vicepresedinte a organizatiei Focsani a partidului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.