Politică

Bacinschi promite sa nu ne mai surmeneze alesii cu sedinte

Iulia Crețu
18 sep 2008 656 vizualizări
Consilierul PD-L, Danut Popoiu, considera ca vine prea des, si cam fara rost, la sedintele Consiliului Local Focsani u acesta a izbucnit dupa intilnirea fara de PSD din august

Primarul Decebal Bacinschi le-a dat o veste buna consilierilor locali municipali la intilnirea extraordinara de marti. Alesii votati si trimisi sa reprezinte interesele cetatenilor vor munci mai putin dupa ce au reclamat in repetate rinduri ca sint chemati prea des la ridicat mina in folosul cetatenilor. Nemultumirea consilierilor a prins glas dupa ce la sedinta cu greutate din luna august, reprezentantii PSD au spus ca nu participa si au blocat si aminat punerea in practica a anumitor proiecte. Printre cei mai vocali politicieni in limitarea orelor de munca a fost democrat-liberalul Danut Popoiu, cel care l-a atentionat pe edilul sef ca nu poate sa le incurce programul zilnic cu sedinte extraordinare sau de indata. "Sint cel mai vinovat pentru aceste sedinte extraordinare pe care le convoc. Insa nu putem incepe o activitate fara a avea un proiect de hotarire aprobat. D-nul Popoiu are perfecta dreptate, dar sint situatii cind trebuie sa apelam la aceste sedinte. Nu voi mai face nici o sedinta extraordinara sau de indata in acest mandat, decit daca un grup de consilieri din CL propune acest lucru", a spus vadit deranjat de razboiul politic dintre consilierii PSD, pe de o parte, si PNL si PD-L, de cealalta, edilul Decebal Bacinschi. In cele mai recente intilniri de CL Focsani o serie de proiecte au fost ingropate in fasa din moment de alesii nu au gasit o cale de mediere a conflictului politic care-i macina inca de la inceputul mandatului. Printre acestea, cel de amenajare a spatiilor verzi si cel destinat integrarii romilor. Consilierii liberali si democrati l-au acuzat pe primar, dar si pe cei din aparatul Primariei ca aduc pe ultima suta de metri aceste proiecte si ca le reiau aiurea dupa sedinta fara cvorum din august. Cel mai probabil, butoiul cu pulbere va exploda la finele lui septembrie, cind pe ordinea de zi, atit PSD, dar si PD-L trebuie sa isi valideze cite un consilier municipal. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.