Politică

Mister la uninominalele PD-L

Doina Ganea
12 sep 2008 834 vizualizări
Liderii PD-L pastreaza in continuare un mare mister privind fixarea candidaturilor pentru doua din cele sase colegi uninominale

Astazi candidatii PD-L la alegerile parlamentare din 30 noiembrie se vor intilni la Bucuresti pentru lansarea acestora, precum si pentru anuntarea propunerii ca Theodor Stolojan sa ocupe functia de premier intr-un eventual guvern majoritar PD-L. In pofida acestor actiuni, lideri PD-L Vrancea n-au vrut ieri sa precizeze care sint toti cei opt candidati pentru functiile de parlamentari. în Vrancea sint sase colegii pentru Camera Deputatilor si doua pentru Senat. "Am stabilit candidaturile numai pentru cele doua colegii senatoriale. Astfel la Senat 1 va fi dl profesor Danut Popoiu, iar la Senat 2 d-na Sorina Placinta. La Colegiu 1 Deputati va fi dl Razvan Mustea, la C 2 D, d-na Maria Pircalabescu, la Colegiul 3 dl Laurentiu Dumitrache, iar la Colegiu 5 Alin Trasculescu. Pentru colegiile 4 si 6 n-am stabilit candidatii deocamdata. Vom putea oferi informatii sigure miine (azi - n. r.) dimineata dupa ce vom finaliza lista si inainte de a ne prezenta cu ea la Bucuresti", a precizat presedintele PD-L Vrancea Alin Trasculescu. Razvan Mustea este profesor universitar la Universitatea Romano-Americana, iar Maria Pircalabescu, om de afaceri din Bucuresti. Despre cei doi, Alin Trasculescu a afirmat ca nu sint niste ilustri necunoscuti si ca depinde de ei sa capete notorietate. "Domnul Mustea a crescut si a facut scoala in Focsani, iar doamna Pircalabescu - femeia de afaceri a anului 2004 - este nascuta la Podul Turcului si a lucrat in Vrancea. Dupa mine, avem cea mai buna echipa la parlamentare. Nici pe mine nu ma cunostea nimeni inainte de alegerile locale dupa turul I am obtinut 30% din voturi", a spus Trasculescu. Unul dintre cei doi candidati PD-L la functia de parlamentar ar putea fi actualul deputat Corneliu Momanu, dar nimic nu este sigur. Referindu-se la actualul senator PD-L de Vrancea, Jean Vraciu - fostul presedinte al filialei Vrancea -, Alin Trasculescu a spus ca acesta nu va mai candida "probabil din motive de sanatate, dupa cum am auzit". Deocamdata numai filialele PNL si PD-L si-au anuntat candidaturile pe colegii, PSD dind certa doar candidatura lui Miron Mitrea pentru Senat si candidatura actualului deputat George Baesu pentru Camera Deputatilor. Consilierii judeteni PD-L au anuntat ca vor lipsi "in corporre" astazi de la sedinta "de indata" a Consiliului Judetean Vrancea, fiind in deplasare la actiunea politica de la Bucuresti. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.