Politică

Toti tiganii spuneti ca m-ati votat

Doina Ganea
3 sep 2008 1108 vizualizări
Fiindca de la alegerile din iunie, primarul Decebal Bacinschi nu are inca viceprimari care sa-l secondeze, este nevoit ca lunar sa acorde singur audientele catre populatie, pe care in mod normal ar fi trebuit sa le imparta cu cei doi secunzi.

Asa se face ca primul gospodar se vede nevoit sa acorde audiente doua zile consecutiv. Majoritatea probelemelor ridicate de focsaneni sint cele legate de lipsa locuintelor sau de chiriile mari la locuintele sociale. Ieri dimineata s-a prezentat la cabinetul primarului focsaneanul Vasile Ciocirlan care se chinuie de peste un an sa convinga autoritatile ca a facut imbunatatiri la casa din fondul locativ pe care o are in chirie. Ciocirlan doreste ca restantele, penalitatile si majorarile sa-i fie compensate cu banii cheltuiti pe imbunatatiri. Ba mai mult, omul a cerut si anularea amenzilor pe care fiul sau le-a primit pentru tulburarea linistii publice si, "daca se poate, un loc de paznic de 2-3 milioane pe luna la un depozit de ciment ca sa ma ajung si eu cu banii". Si ca sa fie cit mai convingator, petentul a sustinut ca la alegeri a votat cu Decebal Bacinschi, aspect care l-a enervat pe edil. "M-ati votat! Toti tiganii spuneti ca m-ati votat, dar bani ati primit de la Vasile, ala, stiti voi, ca sa-i votati pe altii? Amenzile nu le putem anula, chiria n-o putem micsora ca este lege. In privinta penalitatilor vorbim saptamina viitoare cind vine si seful de la Taxe si Impozite din concediu", a propus edilul, incheind discutia. Fara indoiala, primarul s-a referit la afaceristul Vasile Tataru care a fost reclamat la Politie de PSD, chiar in ziua alegerilor, ca ar fi cumparat voturi in favoarea candidatului PD-L. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 7 ore, 44 minute, 31 secunde
In mod sigur l-au votat tiganii pe Bacinschi pentru ca la Obor, Trasculescu aproape ca nu a luat nimic. Deci rezultatele sunt, ar trebui si ziarul sa fi comparat ce zice Bacinschi cu rezultatele clare citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.