Politică

Flenchea si-a sigilat biroul in concediu

Iulia Crețu
29 aug 2008 1016 vizualizări
Surse neoficiale anunta ca Mioara Flenchea va renunta din toamna la Prefectura si se va indrepta spre avocatura

Subprefectul Mioara Flenchea si-a sigilat biroul cit timp este plecata in concediu, pina pe 5 septembrie. Pe usa cabinetului sau sint lipite doua benzi de hirtie cu stampila institutiei care fac imposibila intrarea fara a lasa urme. Se pare ca astfel de masuri de securitate se practica la Prefectura pentru a avea o mai buna siguranta asupra actelor si inscrisurilor oficiale pina la intoarcerea celui care se ocupa de ele. De altfel, si prefectul Dragos Mircea isi pazeste intr-un mod asemanator documentele, acesta declarind ca atunci cind isi ia zile libere obisnuieste sa incuie si sa ia cheia. Mioara Flenchea, cea care se ocupa de partea juridica din Prefectura, si-a luat concediu pina la inceputul lunii septembrie, cind se pare ca va reveni pentru a preda actele viitorului subprefect, cel mai probabil Manole Merchea. Surse neoficiale anunta plecarea lui Flenchea atit din fruntea Prefecturii, cit si din birourile din componenta, pentru o cariera ceva mai linistita si ferita de dezvaluiri tenebroase, aceea de avocat. Aceasta daca va scapa de verdictul ca a facut politie politica. Dupa cum se stie, scaunul Mioarei Flenchea a fost serios pus in pericol de dezvaluirile de colaborare cu Securitatea, sterse de praf recent, in dosarele respective subprefectul semnind sub pseudonimul Diana Petrescu. Dupa aceasta intimplare, Flenchea nu s-a mai inscris la concursul tinut la Agentia Nationala a Functionarilor Publici, lasindu-l singur competitor pe liberalul, fost subprefect, Manole Merchea.

Potrivit prefectului Dragos Mircea, in cazul in care numirea pe functie pentru cistigatorul concursului de subprefect va veni inainte ca Mioara Flenchea sa revina din concediu, aceasta poate primi ordin de reintoarcere la munca pentru a preda biroul si actele noului coleg. Acest lucru mai dureaza, dat fiind ca dupa sustinerea examenului de subprefect urmeaza o perioada de depunere a contestatiilor de o saptamina. Raspunsul ar urma sa vina undeva la inceputul saptaminii viitoare. Mioara Flenchea ocupa postul de subprefect inca din 2006, de la inceputul acestui an fiind in interimat pina la organizarea concursului de ocupare a functiei. Anterior avansarii, Mioara Flenchea raspundea de Departamentul juridic al Prefecturii. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.