Politică

Rectificare bugetara pozitiva la Consiliul Judetean

Doina Ganea
29 aug 2008 978 vizualizări
Consilierii judeteni au aprobat ieri o rectificare de buget avind in vedere in primul rind alocarea din rezerva bugetara a sumei de 200.000 de lei Primariei Boghesti aflata intr-o situatie deficitara la capitolul plata salariilor.

Cu acest prilej au mai fost alocate unele sume pentru diferite obiective de investitii, dar si pentru plata unor activitati derulate de institutiile aflate in subordinea CJ Vrancea. Sumele provin o parte de la Guvern, o parte din rezerva bugetara a CJ, iar o alta parte din economiile rezultate in urma unor actiuni cultural-artistice. Astfel tot din rezerva bugetara a fost alocata suma de 288.000 de lei pentru un studiu de fezabilitate cu privire la Centura de nord a Focsaniului, 80.000 de lei au fost acordati pentru cofinantarea proiectului "Modernizare, extindere, dotare Centru Scolar pentru educatie incluziva Mihalceni". Cei 348. 509 de lei obtinuti din "Restituiri de sume privind anii precedenti" au fost repartizati catre DGASPC -333.214 lei, Bibliotecii Judetene -501 lei, Centrului de Creatie Populara -3.700 de lei si Autoritatilor executive - 11.094 de lei. Din economia bugetara de 275 de mii de lei realizata in urma actiunii "9 Mai ""Ziua Europei", 40.000 de lei au fost dirijati catre Scoala Populara de Arta si restul de 235.000 de lei catre aparatul propriu al CJ pentru reparatii curente punct termic (20.000 de lei), licente programe informatice (25.000 de lei), cursuri (60.000 de lei) si deplasari (130.000 de lei). Din actiunea "Festivalul Berii" a rezultat o economie de 44,5 mii de lei pe care ieri alesii au redistribuit-o catre un proiect de gestionare a deseurilor si pentru finantarea Festivalului "Lira de argint Sihleanu". (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.