Politică

Mazere este dispus la mult pentru Parlament

Iulia Crețu
20 aug 2008 439 vizualizări
Si prefectul si-ar putea incerca norocul politic la Senat

14794Unul dintre numele intrate in competitie la PNL Vrancea pentru un post de senator, omul de afaceri Nicu Mazere, declara ca, in cazul in care partidul l-ar desemna candidat, ar fi dispus sa investeasca destul de mult pentru a reusi."Deocamdata, pentru ca nu am fost desemnat de partid, nu am facut un buget de venituri si cheltuieli. Insa, in cadrul partidului, suma de la care se pleaca este cea de 5.000 RON. Este greu sa spun acum cit as fi dispus sa investesc pentru postul de senator, insa la ambitia si caracterul meu, voi fi un competitor bun si ma voi zbate sa cistig", ne-a spus consilierul judetean. Acesta pare a fi unul dintre cei mai avuti alesi judeteni, asa ca isi permite sa cheltuiasca destul de mult pentru a o lua pe urmele lui Jan Vraciu, in Senat. Mazere declara ca aceste alegeri sint momentul oportun pentru oamenii de afaceri sa demonstreze ca pot realiza destule si ca politicieni. Pe de alta parte, nu sint excluse mutari surpriza in rindul liberalilor. In ultimele zile a circulat o informatie potrivit careia si prefectul Dragos Mircea ar putea candida pentru un post de senator, insa nu se stie daca in acelasi colegiu pe care il vizeaza si Nicu Mazere. Pina acum se stia ca prefectul este in carti pentru Colegiul nr. 5 Marasesti pentru Camera Deputatilor. «Eu sint deocamdata prefect, ce va fi vom vedea! In momenul in care ma hotarasc sa candidez o sa anunt, asta e clar", ne-a declarat prudent prefectul Mircea Dragos. Acesta se teme sa faca declaratii publice pe seama posibilei sale candidaturi tinind cont de faptul ca, oficial, functia de prefect este apolitica. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.