Politică

Liberalii il curteaza pe primarul din Valea Sarii

Iulia Crețu
21 aug 2008 857 vizualizări
Gospodarul democrat-liberal Nicu Bercuci recunoaste ca a fost curtat asiduu de liberali, insa spune ca nu ar pleca din PD-L u surse liberale dau de inteles ca Bercuci va veni cit de curind la «galbeni»

Cine spunea ca PNL a avut o perioada somnoroasa in aceasta vara, nu prea a avut dreptate. Departe de agitatia politica de prin municipiu, tabara liberala incearca sa isi consolideze pozitiile in vederea obtinerii unui scor cit mai multumitor la parlamentare. In acest sens, se pare ca o strategie adoptata de PNL este aceea de a-i curta pe primarii din opozitie, in speta de la PSD si PD-L, pentru a-si face o mai buna publicitate la alegeri. Printre cei despre care se aude ca vor schimba macazul ar fi si actualul gospodar democrat-liberal din comuna Valea Sarii, Nicu Bercuci. Intrebat despre eventuala sa inregimentare in rindurile conduse de Nini Sapunaru, Bercuci a negat, spunind ca nu are in intentie sa plece la PNL. Nu deocamdata, cel putin. Primarul de la Valea Sarii nu dezminte insa faptul ca a fost curtat intens de liberali. Mai mult, anumite voci din interiorul PNL spun despre Bercuci ca ar participa ca un liberal sadea la sedintele de partid. "Nu am trecut la PNL. Nu am in intentie acest lucru. Este o speculatie faptul ca as trece la PNL. Este adevarat ca am fost curtat de liberali, insa noi am plecat pe un drum si mergem pina la capat. Nu trec la PNL, momentan. Nu cred ca voi trece in acest mandat", ne-a spus Nicu Bercuci. In ciuda acestor declaratii defensive, Nicu Bercuci a recunoscut ca in sinul PD-L ar fi anumite sincope de organizare si colaborare, puse pe seama noilor conducatori. "Este o problema a celor de la PD-L, a presedintelui, pentru ca nu au completat lista BPJ. Pe primari incep sa ii puna la munca, dar nu sint in BPJ. Aceasta este o problema care tine mai degraba intre oamenii noi din partid", a mai spus Bercuci. Seful liberalilor, deputatul Nini Sapunaru, chestionat cu privire la aceasta informatie, a declarat evaziv: "Nu comentez, momentan!". Pentru candidatul la alegerile parlamentare desemnat de PNL si chiar si de PD-L in colegiul Odobesti, care cuprinde si comuna Valea Sarii, va fi o lupta crincena. Asta pentru ca in zona sint 18 primarii PSD si va fi foarte greu pentru out-sideri sa sparga monolitul rosu. Pentru a va face o idee, la parlamentare, PD-L si PNL au de convins sa-i voteze alegatori din orasul unde reprezentantul PSD, Daniel Nicolas, a luat 85% din voturi in primul tur la Primaria Odobesti. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 19 ore, 48 minute, 13 secunde
bai liberarlilor, sunteti varza nene. Daca va duceti si la Bercuci sa va dea voturi...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.