Politică

Alerta de fraudare a alegerilor la Bordesti

Nicoleta Cristea
16 aug 2008 1541 vizualizări
Primarul PSD-ist al Bordestiului este contestat Grupul consilierilor locali PNL din cadrul Consilului Local Bordesti reclama fraudarea alegerilor primarilor din Bordesti si solicita Tribunalului Vrancea anularea mandatului de primar a lui Vasile Moldoveanu (PSD). Gheorghe Tataru, fostul primar al comunei, impreuna cu Petre Placinta, Anicuta Rotaru si Gherghe Tocmeala au inaintat o plingere penala la Parchet, prin care sesizeaza fraudarea alegerilor

"La al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, organizat in 15 iunie 2008, au fost fraudate alegerile prin procedeul inscrierii pe liste al unui numar mare de persoane care in prezent se gasesc la munca in strainatate, in locul acestora votind persoane din anturajul domnului Vasile Moldoveanu", arata consilierii PNL in cererea de chemare in judecata. Acestia mai arata ca au informatii certe doar despre patru persoane care erau in strainatate si care ar fi fost inlocuiti la vot de alti bordesteni. In plus, cei patru consilieri PNL au dovada ca un bordestean care avea buletinul expirat a pus stampila fara nici o problema. "Am solicitat Judecatoriei Focsani sa ne puna la dispozitie listele electorale permanente prin care s-a efectuat prezenta la vot pe baza de semnatura si C.I., dar ne-a fost refuzat accesul si de aceea nu avem probe", mai arata consilierii liberali. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.