Politică

Mona Musca: Fuziunea PNL-PD sub numele de Partidul ADA

Ziarul de Vrancea
1 iun 2005 724 vizualizări
Vicepresedintele PNL, Mona Musca sustine ca exista mai multe variante in ceea ce priveste fuziunea PNL cu PD.

Vicepresedintele PNL, Mona Musca sustine ca exista mai multe variante in ceea ce priveste fuziunea PNL cu PD. Ea a afirmat ca din punct de vedere personal "fuziunea (dintre PNL si PD) trebuie sa se faca: 1)Cit mai repede posibil si ca asta ar trebui sa se faca cu ocazia congresului PD-ului, chiar daca pina atunci nu se vor duce toate discutiile necesare si nu se va ajunge la o concluzie, acolo trebuie din punct de vedere oficial sa se spuna da sau nu; 2) Aceasta fuziune ca sa mearga repede si sa nu se mai pierda timp, "ar trebui sa se faca deocamdata sub numele de Partidul Alianta DA., in prima faza si eventual cu co-presedinti", iar dupa aceea sa se treaca la faza a II-a, cind sa se stabileasca doctrina, categoric una de centru-dreapta si sigur ulterior se va schimba si numele si organizarea". Vicepresedintele PNL a afirmat ca "PNL nu a respins fuziunea cu PD-ul, ci doar a aminat-o", iar in ultimile saptamini noi am avut in cadrul conducerii PNL-ului discutii pe acesta tema si nu intimplator, presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a iesit public de doua zile si a spus ca PNL doreste fuziunea cu PD-ul."


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.