Politică

Oprisan si-a facut site de 1500 de euro

Mihaela Beșleagă
13 aug 2008 1132 vizualizări
Marian Oprisan vrea ca prin intermediul site-ului pe care spune ca il va inaugura in acesta luna sa aiba un contact direct cu cetatenii.

Presedintele Consiliului Judetean si al PSD Vrancea spune ca nu s-a inspirat de la nimeni cind a luat decizia sa isi faca site. « Era normal sa fac acest lucru, pentru ca sint politician de meserie si vreau sa am un dialog direct cu cetatenii judetului Vrancea, dar si ai Romaniei », ne-a declarat baronul. Marian Oprisan ne-a dezvaluit ca pe site se vor gasi toate informatiile legate de el, dar si de proiectele pe care le are si ca nu va ezita sa stea seara sau noaptea pentru a le raspunde celor care vor sa intre in legatura cu el. Cit despre administrarea site-ului, baoronul nu ne-a putut spune daca va avea un ajutor cu mai multe cunostinte in domeniu. « Voi gasit o solutie. Am cheltuit 1500 de euro pentru site », a afirmat Marian Oprisan. Pe site-ul www.marian-oprisan.ro, se poate vedea doar filmul « Un om din Vrancea », in care Marian Oprisan isi prezinta biografia. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 13 ore, 24 minute, 38 secunde
Poate lasa discotecile si plimbarile nocturne, sa raspunda la intrebari? Dar poate raspunde ziua, deoarece se duce rar pe la C.J.
, acum 739398 zile, 13 ore, 24 minute, 38 secunde
Se da acum si mare it-ist........mie vreau sa-mi spuna din ce a facut vila de la km.25 mama lui din pensia de femeie de serviciu......numai gardul cred ca se ridica la sute de mii de euro. Sa-mi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.