Politică

Panciu, membru al Asociatiei Vrancea Curata

Doina Ganea
8 aug 2008 838 vizualizări
Orasul Panciu a devenit membru cu drepturi depline in ADI pentru dezvoltarea sistemului de management integrat al deseurilor

De ieri, orasul Panciu este membru al Asociatiei judetene care ii confera posibilitatea sa-si puna la punct sistemul de colectare si depozitare a gunoiului menajer pe bani europeni. Alesii pancenilor s-au intrunit ieri, in sedinta ordinara, cel mai important proiect de hotarire discutat s-a referit la afilierea orasului la unitatile administrativ-teritoriale din judetul Vrancea, care constituie Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) "Vrancea Curata" pentru dezvoltarea sistemului de management integrat al deseurilor. Consilierii au aprobat actul constitutiv si statutul asociatiei si si-au desemnat reprezentantul in Adunarea Generala ADI, in persoana primarului Ion Petre. "Noi am devenit membri celei de a doua Asociatii Intercomunitare, care se numeste "Vrancea curata" si care priveste managementul deseurilor, dupa ce in luna iunie ne-am afiliat la Asociatia "Vranceaqua". Era important pentru noi ca pina la termenul de 15 august sa aprobam aceasta asociere pentru a putea beneficia de finantare in vederea menagementului gunoaielor", ne-a precizat viceprimarul orasului Panciu, Iulian Nica. Tot in sedinta de ieri, legislativul local a aminat aprobarea bilantul financiar-contabil al SCGCL Panciu pe anul 2007, deoarece consilierii au cerut intocmirea unui audit financiar de catre un expert pentru activitatea economica. Au fost aprobate insa o rectificare bugetara, obiectivul de investitii, "Pavelare alei, curti interioare si parcari ale institutiilor publice proprietatea orasului Panciu", precum si intocmirea studiului de fezabilitate aferent acestuia. In sedinta ordinara a CL Panciu s-a mai adoptat un proiect de hotarire privind infiintarea unei noi strazi in oras, denumita Aleea Trandafirilor. De asemenea, la solicitarea medicilor de familie, printr-o nota informativa, consilierii locali au supus dezbaterii problema cumpararii cabinetelor medicale. Un punct introdus ulterior pe ordinea de zi si aprobat de CL Panciu a fost alegerea unui nou presedinte de sedinta pentru urmatoarele trei luni. Astfel consilierul PSD Gheorghe Croitoru a fost desemnat sa o inlocuiasca la presedintie pe Rodica Watkins, care a detinut functia de la sedinta de investire in noul mandat, de dupa alegerile din luna iunie. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.