Politică

Primarul din Timboiesti se judeca pentru banii de vice

Nicoleta Cristea
8 aug 2008 2219 vizualizări
Daniela Mihalcea, actualul primar social-democrat al Timboiestiului, se judeca in instanta pentru salariul pe o luna aferent functiei de viceprimar, pierduta inainte de expirarea duratei normale a mandatului.

Actiunea a fost introdusa pe 15 mai, dupa ce Daniela Mihalcea a fost data afara din functia de viceprimar pe care o detinuse, printr-o hotarire de Consiliu Local. Hotarirea Consiliului Local a fost luata pe 1 mai 2008, dupa ce PD-L, partidul cu care Mihalcea isi cistigase functia de viceprimar, a anuntat ca aceasta si-a pierdut calitatea de membru dupa ce a trecut la PSD. Daniela Mihalcea considera insa ca hotarirea de eliminare din functie a fost nelegala, nu pentru ca a fost luata intrucit a schimbat macazul, ci pentru ca trebuia sa fie votata de cel putin 9 din cei 13 membri de Consliu Local, ea fiind in schimb aprobata dupa ce doar 8 consilieri locali au ridicat mina "pentru". "Am cistigat in prima faza suspendarea hotaririi Consiliului Local si m-am intors la serviciu. Cu toate acestea, fostul primar Maricel Alexandrescu refuza sa ma primeasca la serviciu, si mi-au retinut salariul, chiar daca era un proces pe rol", ne-a declarat primarul Daniela Mihalcea. Cu toate ca din iunie Mihalcea a cistigat increderea locuitorilor din Timboiesti pentru a fi in fruntea primariei, ea inca se judeca pentru banii pe o luna aferenti functiei detinute pina la momentul alegerilor locale. "Sa vedem ce o sa fie. Este prima data cind am de-a face cu tribunalul. In functie de decizia instantei de contencios voi decide ce voi face mai departe in aceasta privinta", a mai adaugat primarul din Timboiesti. (Nicoleta CRISTEA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.