Politică

Oprisan le-a comandat o conferinta de presa primarilor PSD

Mihai Boicu
1 iun 2005 886 vizualizări
Acestia au cerut continuarea lucrarilor la drumul Focsani- Andreeasu

Primarii de pe Valea Milcovului au fost chemati ieri de Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, la o conferinta de presa, sa se plinga ca drumul Focsani- Andreeasu- Butucoasa nu a fost terminat. "Daca ne apuca toamna anului 2005 fara a lua masuri, primavara viitoare nu vom mai avea acest drum. Stratul care s-a turnat este un strat poros prin care intra apa in voie", a spus Ion Costeanu, directorul Directiei Tehnice din cadrul CJ. SC Vega 93 SA a executat lucrari in valoare de 97 de miliarde de lei din cele 242 de miliarde de lei care au fost prevazute. Primarii Gheorghe Calin, din Brosteni, si Cristea Hagiu, din Reghiu, au spus ca locuitorii comunelor in care locuiesc sint foarte multumiti de calitatea lucrarilor care s-au facut pina acum. Marian Oprisan a spus ca banii au fost prevazuti de PSD in bugetul anului 2005 si ca puterea actuala nu a facut in Vrancea nici o investitie. "Povestea cu datoriile de 537 de miliarde de lei a fost o minciuna", a spus presedintele CJ. Acesta s-a referit la o analiza a prefectului Ion Oprea, care a spus ca PSD nu a platit pentru drumurile facute anul trecut in Vrancea. Presedintele CJ afirmat ca puterea actuala nu are bani datorita aplicarii cotei unice de impozitare. Primarul Cristea Hagiu a spus ca nu a venit sa faca politica, insa le-a multumit lui Marian Oprisan si lui Miron Mitrea, fostul ministru al Transporturilor, Constructiilor si Turismului, pentru drumul inceput. Primarii, cu Marian Oprisan in frunte, i-au cerut prefectului Ion Oprea sa faca demersuri pentru continuare lucrarilor. Nici unul dintre primarii PSD prezenti ieri la CJ nu a iesit intr-o conferinta de presa inainte de 2004 pentru a se plinge ca nu au drumuri, atunci cind la putere era partidul lor. De altfel, acestia nici macar nu stiau pentru ce fusesera chemati de Marian Oprisan, care le-a facut o scurta "instruire" inainte de conferinta de presa. Ion Costeanu, directorul Directiei Tehnice, a mai spus ca trebuie continuate lucrarile la drumul spre Soveja, intre kilometrii 22- 61, deoarece acesta este impracticabil. Acesta a afirmat ca valoarea lucrarilor de intretinere pe toata reteaua de drumuri a judetului se ridica la valoarea de 300 de miliarde de lei pentru acest an.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.