Politică

Consilierii recunosc ineficacitatea site-ului Primariei

Iulia Crețu
7 aug 2008 761 vizualizări
Consilierii locali focsaneni sint de parere ca site-ul municipalitatii, www.focsani.info, nu este modalitatea cea mai potrivita de relationare cu cetatenii urbei.

Alesii au decretat acest lucru dupa ce Strategia de incalzire a municipiului a fost postata pe pagina de internet pentru a primi observatiile cetatenilor si abia a fost observata de unii internauti. Consilierul PSD Liviu Oloeriu a reclamat faptul ca site-ul nu este cea mai buna modalitate de a aduce la cunostinta locuitorilor anumite decizii sau propuneri. Acesta a amintit ca nu toti au internet acasa si cu mult mai putini stiu sa utilizeze calculatorul. Iar cei care au habar de cum functioneaza un PC, nu prea au tangente cu treburile administrative. Drept pentru care Liviu Oloeriu a sugerat reprezentantilor Primariei sa puna niste panouri in holul institutiei, unde cei interesati sa poata lua la cunostinta de ceea ce se petrece la virf in municipiu. "Nu ne facem publicitate reala pe internet. Poate ar fi mai potrivite niste panouri in hol, acolo unde cetatenii sa afle proiectele", a declarat Liviu Oloeriu, liderul PSD din Consiliul Local. Ineficacitatea postarilor pe focsani.info a fost reclamata si de catre presedintele de asociatie de proprietari, Vintila Petre, acesta tragindu-i de urechi si pe angajatii municipalitatii care nu i-au pus la dispozitie Strategia de incalzire a Focsanilor nici pe hirtie. De altfel, nici descarcata de pe site strategia nu a fost mai vizibila, cei interesati reclamind ca este comprimata in programe ce nu pot fi utilizate pe orice calculator. Critica alesului local nu este singulara la adresa paginii web. Si Institutul de Politici Publice a atentionat municipalitatea de pe Milcov ca nu dispune mai multe informatii pe adresa de net. In acest moment, pe www.focsani.info gasiti poze vechi cu fostul Consiliu Local si cuprinsul revistei Focsanii, un numar antic, din septembrie anul trecut. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 7 ore, 46 minute, 40 secunde
Tipic PSD, daca Primaria are un site prost hai sa-l inchidem de tot si sa punem documentele de interes public pe peretii Primariei. Si de unde sa stie cetatenii cand apar documentele supuse dezbaterii citeste integral
, acum 739392 zile, 7 ore, 46 minute, 40 secunde
Nu poate fi o abordare mai proasta decat cea afisata de d. Oloeriu. Domnule consilier ineficienta sunteti chiar dumneavoastra prin acest mod de gndire. Defapt comunistilor le palce sa se ascunda in citeste integral
, acum 739392 zile, 7 ore, 46 minute, 40 secunde
db cu cat esti platit pentru comentariile astea de doi lei pe care le faci pe marginea fiecarui articol? Esti omniprezent frate si macar de-ai comenta ceva in romaneste...:))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.