Politică

Lupta Mirelei Bizna cu CL continua

Nicoleta Cristea
23 iul 2008 732 vizualizări
Procesul in care fostul consilier local Mirela Bizna a dat in judecata Consiliul Local Focsani, solicitind anularea hotaririi prin care i-a fost invalidat mandatul si a fost inlocuita de Mioara Lazar continua si saptamina viitoare.

Ieri, avocatul fostului consilier local a solicitat instantei ca organizatia PD-L sa faca dovada ca sanctiunea exluderii a fost inscrisa in fisa de membru al partidului. "A fost depusa la dosar declaratia de excludere din PD-L, si ar fi trebuit sa fie depus procesul verbal de sedinta prin care a fost adoptata aceasta decizie. Partidul trebuie sa dovedeasca ca sanctiunea exluderii a fost comunicata in termen de 5 zile reclamantei. Noi consideram aceasta decizie un fals grosolan", a mai aratat aparatorul Mirelei Bizna. Completul de judecata a admis cererile fostului consilier, si a pus in vedere reprezentantilor PD-L sa precizeze de care decizie de desemnare a presedintelui interimar se folosesc. Este vorba despre faptul ca au fost emise doua decizii de numire a presedintelui interimar al PD-L, una la nivel national, pe numele lui Gheorghe Flutur, iar a doua, data in aceeasi zi, pe plan local, pe numele lui Alin Trasculescu. Fostul consilier local Mirela Bizna vrea sa se intoarca in fotoliul de consilier municipal, dupa ce noul sef interimar al PD-L, Alin Trasculescu, a dat-o afara in plen si i-a retras sprijinul politic, suspectind-o de jocuri subterane cu PSD. La sedinta CL de pe 26 iunie, democrat-liberalei i-a fost retras sprijinul politic, locul sau in legislativ fiind luat de Mioara Lazar, colega din legislatura trecuta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.