Politică

PD-L si-a extins conducerea la 22 de membri

Mihai Boicu
21 iul 2008 1221 vizualizări
In Biroul Permanent Judetean au intrat vineri Maricel Soare si Emilian Diaconu, dar si fostul viceprimar de Focsani din vremea guvernarii CDR Liviu Bostan, care a intrat recent in P-DL Biroul Permanent al PD-L Vrancea s-a marit, vineri seara, cu inca cinci noi membri.

Ultimii care au venit in echipa de conducere sint consilierul municipal Adrian Colin, consilierul comunal Adrian Baciu, fost candidat la functia de primar al Ploscuteniului, fostul viceprimar PNTCD din mandatul 1996-2000, Liviu Bostan, unul dintre strategii de campanie ai candidatului PDL la Primaria Focsani, Alin Trasculescu, consilierul judetean Emilian Diaconu si avocatul Marcel Soare, fost secretar general adjunct in cadrul vechiului Biroul Permanent, care a fost dizovlat de conducerea partidului pentru rezultatele proaste de la alegerile locale. In partid au aparut oarece discutii pentru ca Emilian Diaconu si Maricel Soare nu au fost cooptati in biroul restrins, mai ales ca aici si-au gasit loc oameni care au obtinut infringeri usturatoare in scrutinul de luna trecuta , cum ar fi Adrian Juravle, candidatul partidului la Primaria Odobesti, nimeni altul decit finul subprefectului Ion Oprea. "Cu trei dintre noii membri, Colin, Bostan si Baciu am lucrat in campania electorala pentru municipiu. Pe domnii Diaconu si Soare i-am ales din ratiuni organizatorice si de experienta", ne-a declarat Alin Trasculescu, presedintele interimar al PD-L Vrancea. Marcel Soare a fost numit in lipsa membru al BPJ, tinind cont ca acesta este plecat de doua saptamini in Norvegia. "Daca presedintele si colegii imediat apropiati au apreciat ca trebuie sa fac parte din Birou si ma considera util, atunci ma bucura acest lucru si ma voi stradui sa nu-i dezamagesc. Nu m-a deranjat faptul ca nu am fost numit de prima oara in Birou", ne-a declarat Marcel Soare. Acesta ne-a spus ca se va gindi in tara la ceea ce va face in perspectiva alegerilor parlamentare, intrucit in Norvegia "e prea frumos pentru asemenea ginduri", iar aseara erau numai 17 grade acolo. BJP numara acum 22 de membri si urmeaza a fi completat pina la 29 in urmatoarea perioada. Alin Trasculescu a precizat faptul ca la urmatoarea cooptare de noi membri va trebui tinut cont de faptul ca din rindul lor vor va fi necesar sa faca parte si candidati de la alegerile parlamentare. Deocamdata, inca nu s-a stabilit cine vor fi candidatii PD-L in colegiile uninominale pentru parlamentare. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.